Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE 2

Οκκάς: «Μείναμε συγκεντρωμένοι ακόμα κι όταν ξέφυγε το σκορ»

Μετά το «διπλό» επί της ΑΕΚ στο «Σεραφείδειο», για την 11η αγωνιστική της Super League 2, ο Ολυμπιακός Β’ έδωσε συνέχεια στην «αντεπίθεση» του.

Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν τη δεύτερη διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα, αφού επικράτησαν με 4-0 του Ηρόδοτου στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, για τη 12η «στροφή», σε ένα ματς που κυριάρχησαν απόλυτα!

Ο Γιάννης Οκκάς τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Εμείς από την πλευρά μας καταφέραμε και κάναμε το καθήκον μας. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι, αλλά καταφέραμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ακόμη και όταν το σκορ ξέφυγε υπέρ μας.

Αυτό είναι που κρατάμε από τον αγώνα, το γεγονός πως δε χάσαμε καμία στιγμή τη συγκέντρωσή μας και βγάλαμε στο παιχνίδι πράγματα τα οποία δουλεύουμε. Επίσης το θετικό είναι πως το παιχνίδι εξελίχθηκε έτσι που μας επέτρεψε να κάνουμε κάποιες αλλαγές και να δούμε ορισμένα παιδιά στον αγώνα, όπως ο Κωστούλας ο οποίος έγινε και ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της ομάδας.

Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα κενό από το πρωτάθλημα γιατί έχουμε ρεπό, θα κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε κάπως αλλά επίσης και να δουλέψουμε σκληρά για να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα μας».

Περισσότερα

Click to comment

Trending