Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Παράθυρο για άλλη μία μεταγραφή

Σε καλό δρόμο η επιστροφή του Τσοκάνη

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον το πρωτάθλημα της SL 1, στο οποίο απομένουν άλλες επτά αγωνιστικές για να τελειώσει η κανονική σεζόν.

Εκεί που ο Βόλος φιλοδοξεί να παραμείνει εκεί που είναι τώρα: Στην πρώτη 6άδα της βαθμολογίας δηλαδή!

Να μπει στα play off και από εκεί και πέρα να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο…

Προχωρημένο σενάριο που προς το παρών δεν απασχολεί καθόλου τους κυανέρυθρους, που μοναδικό μέλημά τους, είναι η είσοδος στα play off.

Στην προσπάθεια αυτή η διοίκηση της ΠΑΕ κάνει τα πάντα για την ενίσχυση της ομάδας, που μετά την απόκτηση των Σι και Πιρές (είχαν προηγηθεί οι μεταγραφές των Γκάγκι, Τσιρίνος και Καρτάλη), ψάχνει για άλλη μία μεταγραφή.

Αυτό έγινε γνωστό στην εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, στην οποία έγιναν γνωστές οι προθέσεις των ανθρώπων της Βολιώτικης ΠΑΕ.

Ως ο τέλος της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε, ο Βόλος θα αποκτήσει έναν ακόμα ποδοσφαιριστή, σε περίπτωση βέβαια που βρει αυτό που θέλει και χρειάζεται (αν δεν το έχει βρει ήδη…).

Επίσης όπως έγινε γνωστό στην εκπομπή, η επιστροφή του Τάσου Τσοκάνη βρίσκεται σε καλό δρόμο και σύντομα ο αρχηγός, θα είναι σε θέση να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες στην ομάδα του, χωρίς πάντως να προσδιοριστεί το πότε ακριβώς θα συμβεί αυτό.

 

 

Click to comment

Trending