Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE 2

Super League 2: Έριξε «τεσσάρα» στον Ηρόδοτο ο Ολυμπιακός Β

Μετά το «διπλό» επί της ΑΕΚ στο «Σεραφείδειο», για την 11η αγωνιστική της Super League 2, ο Ολυμπιακός Β’ έδωσε συνέχεια στην «αντεπίθεση» του.

Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν τη δεύτερη διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα, αφού επικράτησαν με 4-0 του Ηρόδοτου στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, για τη 12η «στροφή», σε ένα ματς που κυριάρχησαν απόλυτα!

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά στο ματς και προηγήθηκε με 2-0 των Κρητικών στο πρώτο μισάωρο, με δύο γκολ του Βλαχομήτρου, στο 25ο και 30ό λεπτό. Ο Αλγκασίμ Μπα «έγραψε» το 3-0, στο 55ο λεπτό, με τον Κεραμίδα να διαμορφώνει το τελικό 4-0 των Πειραιωτών επί του Ηρόδοτου, στο 71ο λεπτό.

Η ομάδα του Γιάννη Οκκά μπορούσε να σκοράρει ακόμη περισσότερα τέρματα, σε ένα ματς στο οποίο έχασε ένα… σωρό ευκαιρίες, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ματς ξεκίνησε με 25λεπτη καθυστέρηση καθώς ο Ηρόδοτος πήγε αργοπορημένα τα δελτία των μεταγραφών του, ενώ παρότι είχε μόλις 11 παίκτες φανέρωσε και… μία αλλαγή στο φινάλε.

Ολυμπιακός Β (Οκκάς): Παπαδούδης, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος (56′ Κεραμίδας), Νίκολιτς, Μαυρουδής (72′ Αλ Μασαρί), Μαρίνος (46′ Αργυρίου), Κωστή, Βλαχομήτρος (46′ Μπα), Καράκουτης (56′ Κωστούλας).

Ηρόδοτος (Φυντάνης): Γκόλοβιτς, Γρηγορόπουλος, Ρόσι, Κριεζίου, Χαϊκάλης (80′ λ.τ Ν. Χαλκιαδάκης), Μασάδο, Πιτσόλης, Χίντρι, Λεβιτσάνιν, Πλιάτσικας, Θεοδωράκης.

Ιστορική συμμετοχή

Ο Χαράλαμπος Κωστούλας, γιός του Θανάση, έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που φορά τη φανέλα επαγγελματικής ομάδας του Ολυμπιακού, όπως αναφέρει το soccerbase.gr.

Έπαιξε με τον Ολυμπιακό Β σε ηλικία 15 ετών, 7 μηνών και 27 ημερών. Ξεπέρασε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, που είχε παίξει 15 ετών, 9 μηνών και 9 ημερών.

Πηγή: gavros.gr

Περισσότερα

Click to comment

Trending