Connect with us
Advertisement

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Super League 2: Διπλή προσθήκη για Μακεδονικό

Ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης για τον Μακεδονικό!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης γνωστοποίησε τη συμφωνία της με τους ακραίους επιθετικούς Αλέξανδρο Ζαφειράκη και Κρις Ντόια.

Η ανακοίνωση για Ζαφειράκη:

Η ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Ζαφειράκη!

Ο 26χρονος (14/06/1996) ακραίος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν, προερχόμενος από τον ΠΑΟ Ρουφ και τον Νότιο Όμιλο της Betsson Super League 2 όπου μέτρησε φέτος 7 συμμετοχές. Η Β Εθνική είναι μια κατηγορία που ο Ζαφειράκης όχι απλώς γνωρίζει καλά (έχει αγωνιστεί σε αυτήν, υπό την ονομασία Football League, με τους Αχαρναϊκό και Παναιγιάλειο), αλλά και της οποία έχει βρει τα… κουμπιά, αφού με τον Πιερικό πέρυσι, σε 28 συμμετοχές κατέγραψε 6 γκολ και 2 ασίστ (καθώς και 1 στο Κύπελλο Ελλάδας)!

Ο Αθηναίος winger έχει, επίσης, αγωνιστεί στις ομάδες Κ20 του Παναθηναϊκού και του Απόλλωνα Σμύρνης, στον ΑΟ Πεύκης, τον Ονήσιλα Σωτήρας (Β Εθνική Κύπρου) και στην Γ Εθνική με Επισκοπή, Ηρόδοτο και Άγιο Ιερόθεο.

Στον Μακεδονικός, ο Ζαφειράκης επέλεξε ως αριθμό φανέλας το 17. Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Αλέξανδρο στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγεία και μια επιτυχημένη θητεία στην ομάδα μας!

Στο πλαίσιο της έναρξης αυτής της νέας πρόκλησης στην καριέρα του, ο 26χρονος Αθηναίος ακραίος επιθετικός κατέθεσε στο makedonikos.gr τις πρώτες του σκέψεις. Αναλυτικά το σχόλιο του:

«Ο Μακεδονικός είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Απ’ όπου κι αν πήρα πληροφορίες για τον σύλλογο, ήταν οι καλύτερες, οι ιδανικές. Και αυτό που είδα και συνάντησα αυτές τις δύο πρώτες ημέρες που βρίσκομαι στην ομάδα, είναι ότι λειτουργεί πολύ επαγγελματικά, είναι όλα πάρα πολύ καλά μέχρι στιγμής. Στόχος είναι να πάμε την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται – γιατί από το λίγο που πρόλαβα να δω, υπάρχει και ποιότητα και πολλά τρεξίματα και γενικά πρόκειται για μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Στόχος μας, λοιπόν, είναι κάθε Κυριακή να κερδίζουμε, να παίρνουμε κάτι από κάθε παιχνίδι».

Η ανακοίνωση για Ντόια:

Η ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κριστιβί (Κρις) Ντόια Ντινγκάνγκα!

Ο 18χρονος (02/11/2004) ακραίος επιθετικός είναι γεννημένος στην Κινσάσα, την πρωτεύουσα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό. Έχοντας την ευχέρεια να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης, ο δεξιοπόδαρος χαρισματικός winger διακρίνεται για τα φυσικά του χαρίσματα – την καλή σωματοδομή και την ταχύτητα του – καθώς και για την τεχνική του κατάρτιση.

Ο Ντόια αγωνιζόταν στον Αθλητικό Σύλλογο Νιλόν (AS Nylon) στο Καμερούν και με τον Μακεδονικό κάνει το βήμα στην Ευρώπη με προσδοκία να καθιερωθεί και να δείξει το ταλέντο του. Ο νεαρός Κονγκολέζος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Κρις στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται να παραμείνει υγιής και να πραγματοποιήσει τα όνειρα του!

Ο winger από την Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό κατέθεσε στο makedonikos.gr τις πρώτες του σκέψεις και εμπειρίες στον σύλλογο, με τον οποίο προπονείται εδώ και μία εβδομάδα. Αναλυτικά το σχόλιο του:

«Πρώτα απ’ όλα είμαι πολύ περήφανος για την υποστήριξη που έχω λάβει. Δεύτερον, δεν είναι εύκολο να κάνεις έναν σύλλογο να σε εμπιστευτεί ώστε να σου προσφέρει επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο Μακεδονικός εμπιστεύτηκε το ταλέντο μου και τα υπόλοιπα μένει να τα αποδείξω στο γήπεδο.

Είμαι χαρούμενος που βρήκα μια οικογένεια σαν του Μακεδονικού, ένα περιβάλλον με σεβασμό. Με καλωσόρισαν με τρόπο που γέμισε χαρά την καρδιά μου. Ειλικρινά θέλω να τους ευχαριστήσω όλους που μου πρόσφεραν το χαμόγελο τους καθόλη τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας προπονήσεων μου εδώ!

Στόχος μου είναι να υπερασπιστώ τα χρώματα του συλλόγου και να τους κάνω περήφανους που με απέκτησαν».

Περισσότερα

Click to comment

Trending