Connect with us
Advertisement

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Ρόδος: Διπλός «πονοκέφαλος» για Κουρμπανά

Την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Πανηλειακό στον Πύργο, άρχισε την Τετάρτη η ομάδα της Ρόδου.

Μετά το ρεπό και τις ανάσες που πήραν οι «πράσινοι», από χθες επέστρεψαν στις προπονήσεις προκειμένου να «δουλέψουν» πάνω στον τρόπο παιχνιδιού στο παιχνίδι αυτό. Ο τεχνικός, Νίκος Κουρμπανάς δεν θα έχει στην διάθεση του για το επόμενο παιχνίδι τον Μπαρμπαρούση, αλλά και τον Σουλάϊ.

Ο πρώτος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και έτσι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο δεύτερος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο θα τον κρατήσει κάποιες ημέρες εκτός. Είναι αναμφίβολα δυο σημαντικές απώλειες για τα «ελάφια», που πάντως είναι αποφασισμένα να παίξουν δυνατά και να διεκδικήσουν το «τρίποντο» που θα τους δώσει την ευκαιρία να παραμείνουν στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Πανηλειακός είναι μια ομάδα που βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, ωστόσο το παιχνίδι αυτό κρύβει τις δικές του παγίδες και οι παίκτες της Ρόδου ξέρουν ότι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και σοβαροί προκειμένου να μην βρεθούν προ εκπλήξεων. Είναι ένα ακόμα παιχνίδι που η Ρόδος θέλει βέβαια να το κερδίσει, συνεχίζοντας την πορεία της προς την κατάκτηση της 1η θέσης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Πηγή: rodiaki

Περισσότερα

Click to comment

Trending