Connect with us
Advertisement

ΜΠΑΣΚΕΤ

Δεν προλαβαίνει το ντέρμπι ο Μάρτιν

 

Ο Αμερικανός σέντερ του Ερυθρού Αστέρα αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατό του και παρά την προσπάθεια που έκανε, δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή των “ερυθρόλευκων” για το σπουδαίο ματς κόντρα στην Παρτίζαν Βελιγραδίου (27/01, 20:00).

Ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί την Παρτίζαν Βελιγραδίου για την 21η αγωνιστική της Euroleague στο μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς. Όπως έγινε γνωστό, οι “ερυθρόλευκοι” της Σερβίας θα παραταχθούν με μια απουσία στο σημερινό ντέρμπι, αυτή του Χασάν Μάρτιν, ο οποίος δεν προλαβαίνει να αγωνιστεί λόγω του τραυματισμού που ήδη είχε στο γόνατο.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός σέντερ είχε μείνει εκτός δράσης, καθώς τραυματίστηκε στον έσω πλάγιο σύνδεσμο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα εναντίον της Ζαλγκίρις Κάουνας τον Δεκέμβριο. Όπως όλα δείχνουν μάλιστα, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μάρτιν και στην επερχόμενη “διαβολοβδομάδα” απέναντι σε Βίρτους Μπολόνια και Ολίμπια Μιλάνο.

Φέτος, στην Euroleague ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού μετράει 5,5 πόντους και 3,5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά ματς, ενώ στην Αδριατική Λίγκα έχει παρόμοια στατιστικά μετρώντας 5,3 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ ανά αγώνα. //

Περισσότερα

Click to comment

Trending