Connect with us
Advertisement

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Τρίκαλα: Νέα ερωτηματικά ενόψει Βύζαντα Μεγάρων

Μπορεί το αγωνιστικό ρεπορτάζ ελέω Σάκη Θεοδοσιάδη να πέρασε σε δεύτερη μοίρα, ωστόσο ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα μετράει τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Βύζαντα Μεγάρων.

Όπως κατέγραψε το goaltrikala.gr από την χθεσινή προπόνηση απουσίασε ο Βάιος Τσιαφίτσας την περίπτωση του οποίου καλοβλέπουν Απόλλωνας Πάργας και Διγενής Νεοχωρίου. Ωστόσο ο Παναγιώτης Μαντζανάς έχει ξεκαθαρίσει στον ποδοσφαιριστή πως θα αποχωρήσει από τα Τρίκαλα μόνο αν φέρει πρόταση. Αυτό σημαίνει πως δεν υπολογίζεται από τον κ. Θεοδοσιάδη καθώς το μυαλό του αυτή την στιγμή δεν είναι συγκεντρωμένο στο ματς της Κυριακής.

Ερωτηματικά προκαλεί πάντως και η απουσία του Βασίλη Κουτσιανικούλη. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Τετάρτης και ήταν απόλυτα υγιής ενώ δεν έγιναν γνωστοί οι λόγοι της απουσίας του (σ.σ φήμες αναφέρουν πως έχει κάποιες προτάσεις).

Όσο αφορά το ιατρικό δελτίο ο Χρήστος Νιάρος δεν υπολογίζεται για το ματς της Κυριακής με την εκτίμηση του χειρουργού ορθοπαιδικού Θανάση Κουτή να αναφέρει πως ο έμπειρος αμυντικός θα είναι στην διάθεση του προπονητικού τιμ από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Παράλληλα να σημειωθεί πως ο Παντελής Θεολόγου επέστρεψε και αυτός με την σειρά του και θα διαπιστωθεί στην σημερινή προπόνηση η κατάσταση του.

Φυσικά δεν υπολογίζεται και ο Άρης Λώττας ο οποίος έλυσε την συνεργασία με την διοίκηση.

Περισσότερα

Click to comment

Trending