Connect with us
Advertisement

ΜΠΑΣΚΕΤ

Κασελάκης: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε ένα παιχνίδι σε υψηλό ρυθμό»

 

Ο αρχηγός του Περιστερίου μίλησε για το επερχόμενο ματς της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΚ (28/1, 16:00, ΕΡΤ3) και στάθηκε στη συγκέντρωση που χρειάζεται το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη, προκειμένου να φτάσει στο “ροζ φύλλο αγώνα”. 

Η ΑΕΚ φιλοξενεί το Σάββατο (28/01, 16:00, ΕΡΤ3) το Περιστέρι για 14η αγωνιστική της Euroleague στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και ο αρχηγός της ομάδας των δυτικών προαστίων, Λεωνίδας Κασελάκης, μίλησε για το παιχνίδι αυτό, τονίζοντας πως χρειάζεται συγκέντρωση και υψηλός ρυθμός.//

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λεωνίδας Κασελάκης:

«Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με την ΑΕΚ, ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του αντιπάλου, ενώ προερχόμαστε από μια καλή εμφάνιση η οποία δεν συνοδεύτηκε όμως με νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να παίξουμε ένα παιχνίδι σε υψηλό ρυθμό με πολύ μεγάλη ένταση, όπως απαιτείται. Για μας θα είναι πολύ σημαντικό να επιβάλλουμε τον ρυθιμό μας μέσα από την άμυνα μας. Από κει και πέρα, στην επίθεση πρέπει να διαβάσουμε τις αδυναμίες της ΑΕΚ και να είμαστε στα 40 λεπτά πολύ συγκεντρωμένοι και ήρεμοι για να μπορέσουμε να έχουμε την εικόνα που θέλουμε, προκειμένου να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θεωρώ πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο καθένας έχει το ρόλο του, δενόμαστε μεταξύ μας και αποδίδουμε καλύτερα. Πλέον τα παιχνίδια που έρχονται μπροστά μας, είναι πολύ σημαντικά και θα πρέπει σε κάθε αγώνα να δίνουμε το 100%».

Περισσότερα

Click to comment

Trending