Connect with us
Advertisement

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ενισχύθηκε με Αγγελόπουλο ο Ιωνικός

 

Η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την προσθήκη του πολύπειρου φόργουορντ για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν στην Basket League.

Ο Ιωνικός Νικαίας ενισχύθηκε με την απόκτηση του 39χρονου πάουερ φόργουορντ, Νίκου Αγγελόπουλου, ο οποίος αιφνιδιαστικά διέκοψε τη συμφωνία του με τη Μεγαρίδα, με την οποία πρωταγωνιστούσε στα “σαλόνια” της Elite League. Ο πολύπειρος ψηλός θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του κόουτς Λίβανου για την παραμονή στην Basket League.//

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού Νικαίας:

«Έναν έμπειρο παίκτη, που δεν χρειάζεται συστάσεις, εντάσσει στο δυναμικό του ο Ιωνικός. Ο λόγος για τον Νίκο Αγγελόπουλο, τον οποίο καλωσορίζουμε.

Γεννημένος στις 27 Ιουνίου 1984, έχει… φάει τα γήπεδα του μπάσκετ με το κουτάλι. Πρωτοσυστήθηκε ως παίκτης του Γαλατσίου κι ακολούθησε μια σπουδαία διαδρομή, με σταθμούς σε Ηλυσιακό, Πανιώνιο, Αιγάλεω, Καβάλα, Ρέθυμνο, Κόροιβο, Φάρο, Χολαργό, Δόξα Λευκάδας, Εθνικό.

Μέχρι πρότινος ο Νίκος Αγγελόπουλος αγωνίζονταν στη Μεγαρίδα, με την οποία έκανε σπουδαίες εμφανίσεις. Με την απόκτηση του έμπειρου πάουερ φόργουορντ, η ομάδα μας ενισχύεται στη φροντ λάιν, εκεί όπου ο κόουτς Λίβανος εντόπισε κενό».

Περισσότερα

Click to comment

Trending