Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE 2

Επίσημος ο δανεισμός Κωστανάσιου από Athens Kallithea σε Αιγάλεω

Ο Θανάσης Κωστανάσιος θα αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στο Αιγάλεω, κάτι το οποίο διαβάσατε πρώτα στη mikriliga.com!

Η διοίκηση του Αιγάλεω ανακοίνωσε την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού:

Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αθανάσιο Κωστανάσιο, με τη μορφή δανεισμού από την Athens Kallithea FC. Ο Θανάσης Κωστανάσιος γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου 1999 στον Πειραιά, έχει ύψος 1.79 και αγωνίζεται ως επιθετικός.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού με τον οποίο αγωνίστηκε στην Κ20, ενώ τον Μάιο του 2018 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα στη Superleague.
Τον Αύγουστο του 2020 μεταγράφηκε στον Εργοτέλη όπου συμμετείχε στη Superleague 2, έχοντας 50 συμμετοχές και 7 γκολ στο πρωτάθλημα. Τον Ιούλιο του 2022 τον απέκτησε η Athens Kallithea FC με την οποία «μέτρησε» 4 συμμετοχές και 1 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο 25χρονος επιθετικός είναι διεθνής με όλες τις αναπτυξιακές Εθνικές μας ομάδες, έχοντας 24 συμμετοχές και 5 γκολ.
Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Athens Kallithea FC, καλωσορίζουμε τον Θανάση στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία».

Μάλιστα η εν λόγω μετακίνηση του ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού επισημοποιήθηκε και από την πλευρά της Athens Kallithea.

Η ανακοίνωση:

«Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει τον δανεισμό του μεσοεπιθετικού Αθανάσιου Κωστανάσιου, 24, στο Αιγάλεω της Super League 2 για το υπόλοιπο της σεζόν 2022/23.

Ο Κωστανάσιος υπέγραψε στην AKFC τον Ιούλιο 2022 και έχει σημειώσει τέσσερις συμμετοχές με ένα γκολ στο πρωτάθλημα και τρεις στο Κύπελλο την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Πρώην διεθνής στις μικρές εθνικές ομάδες, ο Κωστανάσιος έχει υπογράψει με την AKFC έως τη λήξη της σεζόν 2025/26.

Καλή τύχη, Αθανάσιε».

Περισσότερα

Click to comment

Trending