Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE 2

Με Μπιλάλ και Ταβάρες κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας

Ο προπονητής της δεύτερης ομάδας του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Αντωνίου, ανακοίνωσε στους παίκτες του την αποστολή για την αυριανή (28/1) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή Λάρισας, αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης (14:45 στο “AEL FC Arena”, για την 13η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Super League 2).

Σε αυτήν επέστρεψε ο Αιγύπτιος επιθετικός Αμπντελραχμάν Μπιλάλ, ο οποίος έχασε τους τελευταίους αγώνες λόγω τραυματισμού. Στη διάθεση του 47χρονου τεχνικού τέθηκε και ο Πορτογάλος εξτρέμ Μιγκέλ Λαμέγκο Ταβάρες. Θυμίζουμε πως ο 23χρονος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της πρώτης ομάδας στο ντέρμπι με

Αντίθετα εκτός έμειναν οι τραυματίες Αλμπάνης, Σουρδής και Ρόμπι (γυμνάστηκαν ατομικά), όπως και ο τιμωρημένος Τερεζίου (συμπλήρωσε κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή Λάρισας). Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κατοχής μπάλας και στημένες φάσεις.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού Β’: Ξενόπουλος, Μαργκόνο, Σιδεράς, Μαρτίνης, Αντωνίου, Δημητριάδης, Προδρομίτης, Τουρκοχωρίτης, Σερπέζης, Βουτσάς, Αθανασακόπουλος, Εμπό, Φουρτάδο, Κωστόπουλος, Κρυπαράκος, Ταβάρες, Σαρδέλης, Καρβούνης, Καραμπάς, Νταμπίζας, Αγκοστίνιο, Μπιλάλ.

Περισσότερα

Click to comment

Trending