Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE 2

ΠΑΟΚ Β-Πανσερραϊκός 0-1: Αλύγιστα «λιοντάρια» με buzzer beater Παντεκίδη! – Βίντεο

Ο Παντεκίδης σκόραρε στο 92′ και υπέγραψε το «διπλό» ανόδου για τον Πανσερραϊκό κόντρα στον ΠΑΟΚ Β.

Ασταμάτητος! Ο Πανσερραϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο και του ΠΑΟΚ Β, καθώς επικράτησε 1-0 για την 13η αγωνιστική της Super League 2. Tα «λιοντάρια» που ήταν καλύτερα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, σημείωσαν την 9η συνεχόμενη νίκη τους χάρη στο γκολ του Παντεκίδη στο 92′.

Πριν το τέρμα που υπέγραψε το «διπλό», το οποίο ισοδυναμεί με σημαντικό βήμα ανόδου, οι Σερραίοι έχασαν τρομερές ευκαιρίες, ενώ «φωνάζουν» και για τη φάση του 66′ όταν μετά την κεφαλιά του Παπάζογλου στο δοκάρι η μπάλα φάνηκε να περνά τη γραμμή στην επαναφορά.

Το γκολ στο 92′ και τα highlights:

Το ματς:

Mε τον Πανσερραϊκό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά να μην μπορεί να τελειώσει τις φάσεις που δημιούργησε ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Οι Σερραίοι υποχρέωσαν τον ΠΑΟΚ Β σε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο διάστημα και άγγιξαν το γκολ σε τρεις περιπτώσεις: με το φάουλ του Μούργου στο 21′, την ατομική ενέργεια του Πεταυράκη πέντε λεπτά αργότερα και το πλασέ του Κατσαντώνη στο 45′. Παρόλα αυτά οι δύο ομάδες πήγαν με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Πανσερραϊκός διατήρησε την υπεροχή αλλά και την κατοχή με τον ΠΑΟΚ Β να μοιάζει εγκλωβισμένος σε επίπεδο δημιουργίας και περιορίζεται στα αμυντικά του καθήκοντα.

Στο 65′ ο Πανσερραϊκός έχασε τρομερή ευκαιρία να σκοράρει όταν ο Παπάζογλου σημάδεψε το δοκάρι, με τους Σερραίους να διαμαρτύρονται πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή στην επαναφορά, όταν την απομάκρυνε ο Μπαλωμένος. Στο βίντεο που θα δείτε παρακατώ, φαίνεται πως πράγματι η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή αλλά ο ρέφερι δεν καταλόγισε το τέρμα.

Ακολούθησε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαϊροβιτς να απειλεί και τον Μπαλωμένο να κρατά το μηδέν στο 78′ σε τετ α τετ. Δύο λεπτά ο Πανσερραϊκός ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Μορικέλι και στο 92′ ο Παντεκίδης με πλασέ έγραψε το τελικό 0-1.

Οι καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:

To φιλμ του αγώνα

13′ Σουτ του Κολομπίνο, η μπάλα φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μπαλωμένου
20′ Καλή στιγμή για τον Πανσερραϊκό, ο Μούργος γυρνά στη μικρή περιοχή του ΠΑΟΚ Β, το τελειώμα του Κανίς φεύγει πάνω από τα δοκάρια
21′ Φάουλ του Μούργου, ελάχιστα άουτ
26′ Ατομική ενέργεια του Πευταράκη και σουτ μόλις άουτ
31′ Ευκαιρία με τον Ζέρη, το σουτ έφυγε άουτ
45′ Ο Κατσαντώνης βρήκε χώρο στην περιοχή, έκανε το σουτ όμως ο Μπαλωμένος μπλόκαρε την μπάλα
56′ Νέο σουτ του Ζέρη, δεν ανησύχησε ο Μπαλωμένος που μπλόκαρε
66′ Δοκάρι σε κεφαλιά του Παπάζογλου και τον Πανσερραϊκό να φωνάζει πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή, όπως φανηκε και στο βίντεο, πριν απομακρύνει ο Μπαλωμένος στην επαναφορά.
75′ Μακρινό σουτ του Γκορντεζιάνι, η μπάλα φεύγει πολύ άουτ
78′ Πολύ μεγάλη επέμβαση του Μπαλωμένου που κρατάει το μηδέν. Ο Μπαϊροβιτς βγήκε απέναντι στον ΠΑΟΚ που τον σταμάτησε εντυπωσιακά.
92′ ΓΚΟΛ 0-1 ο Πανσερραϊκός με τον Παντεκίδη να πλασάρει σωστά μετά από φάση διαρκείας αντίπαλα καρέ

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Κιτσάκης, Μορικέλι, Κωττάς, Παναγιώτου, Ουεντραόγκο, Μελετίδης (85′ Κουλούρης), Γρόσδης (62′ Χατζηστραβός), Τσοπούρογλου, Σπυράκος (85′ Γιαξής), Γκορντεζιάν (76′ Πανίδης).

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Ζέρης (90+5′ Αυλωνίτης), Πεταυράκης, Παπάζογλου, Παντεκίδης, Θυμιάνης, Κολομπίνο (75′ Σοφιανός), Στίνα, Κανίς (62′ Μπαΐροβιτς), Μούργος (90+5′ Στάικος), Κατσαντώνης.

Περισσότερα

Click to comment

Trending