Connect with us
Advertisement

ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαρτζώκας: «Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει πιο άνετα τη νίκη»

 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, στάθηκε στα πολλά επιθετικά ριμπάουντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, που την κράτησαν στο παιχνίδι και στην κακή αμυντική εικόνα της ομάδας του στο πρώτο δεκάλεπτο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην εικόνα των “ερυθρόλευκων”, στην κατάσταση του Κώστα Σλούκα, στην καλή εμφάνιση του Ταρίκ Μπλακ και στο γεγονός ότι πέτυχε την 100η νίκη του στη Euroleague.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά ανέφερε:

«Είναι μια σημαντική νίκη μετά την πολύ κακή εικόνα μας αμυντικά στην πρώτη περίοδο. Πλην του πρώτου δεκαλέπτυου είχαμε το προβάδισμα. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει πιο άνετα τη νίκη. Αυτό που μας πόνεσε ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ και αυτό το είχαμε επισημάνει. Έτσι έμεινε στο παιχνίδι η Μακάμπι. Πέραν του αμυντικού ριμπάουντ δεν έχω άλλο παράπονο, είχαμε καλή λειτουργία, γυρίσαμε την μπάλα. Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει 100 πόντους αν είχαμε μερικές εύστοχες προσπάθειες παραπάνω. Δεν μπορώ να παραπονεθώ για κάτι, ήταν μια πολύ καλή μέρα για εμάς. Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον κόσμο».

Για την κατάσταση του Σλούκα και την εμφάνιση του Μπλακ:

«Δεν ξέρω, δεν έχω μιλήσει με τους γιατρούς. Έχει (σ.σ. ο Σλούκας) ένα μυικό σπασμό και θα εκτιμηθεί αύριο. Δε φαίνεται κάτι σοβαρό. Όσον αφορά τον Μπλακ, αν δείτε τους παίκτες από τον πάγκο και πόσο καλά έπαιξαν θα φανεί η διαφορά. Ο Μπλακ έπαιξε καλά, όπως και ο ΜακΚίσικ. Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ και η χρονιά είναι μεγάλη. Ο Ταρίκ έπαιξε πολύ καλά».

Για την 100η νίκη του στην Euroleague:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι πολλά τα παιχνίδια. Το να βοηθάω την ομάδα μόνο τιμή είναι για εμένα. Το πιο σημαντικό είναι πως συνεχίζουμε να είμαστε δυνατοί ανταγωνιστές. Είμαστε πρώτοι, έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια, αλλά έχουμε συνέπεια και αυτό εκτιμάται από τον κόσμο. Θα δώσω ένα παράδειγμα, όταν ο Φαλ είχε 4 χαμένες βολές ο κόσμος τον ενθάρρυνε. Το ίδιο συνέβη και με τον Λαρεντζάκη όταν αστόχησε σε 2 τρίποντα. Αυτή η σύνδεση της ομάδας με τον κόσμο μόνο καλό μπορεί να μας κάνει».//

Περισσότερα

Click to comment

Trending