Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Επανάληψη το χαμένο πέναλτι του Μπαριέντος

Παπαπέτρου στο VAR και ο βοηθός Μαυρουδής έκλεισαν τα… μάτια!!!

Δεν υπάρχει πρόθεση για καμία απολύτως δικαιολογία για το χθεσινό κάζο του Πανθεσσαλικού από τον Παναιτωλικό, που ήρθε στον Βόλο, έπαιξε χωρίς να έχει να χάσει το παραμικρό και πέτυχε μία σπουδαία νίκη για εκείνον…

Ο Βόλος είναι αλήθεια ότι δεν είναι η ομάδα που ξέραμε, δεν εμπνέει πλέον την σιγουριά και την εμπιστοσύνη που του είχαμε. Είναι ξεκάθαρο αυτό, αλλά εδώ που έχει φτάσει το πρωτάθλημα, στην τελική του ευθεία δηλαδή, απαιτείται ψυχραιμία και σωστή διαχείριση της αγωνιστικής αυτής εικόνας που παρουσιάζει η ομάδα.

Που όμως παρά τις “τάσεις αυτοκτονίας” που παρουσιάζει, εξακολουθεί να έχει την μπάλα στα δικά της πόδια!

Κρατά τις τύχες στα δικά της χέρια…

Η αλήθεια είναι όμως ότι ο Βόλος αντιμετωπίζεται με αρνητική διάθεση από την διαιτησία, που και στο ματς με τον Παναιτωλικό έβαλε το… χεράκι της, για να αλλοιωθεί κατά κάποιο τρόπο το αποτέλεσμα.

Ναι, η εκτέλεση πέναλτι του Μπαριέντος (έχει… “σκάσει” και του λείπει η παρουσία του Τσοκάνη) δεν ήταν η καλύτερη που θα μπορούσε να κάνει ο Ουρουγουανός άσος του Βόλου, όμως κι εδώ οι κανονισμοί καταστρατηγήθηκαν!!!

Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού με το που φεύγει η μπάλα από τα πόδια του Μπαριέντος, δεν πατά κανένα πόδι του στην γραμμή, την στιγμή που ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος: Το ένα πόδι πρέπει να είναι επάνω στην γραμμή του τέρματος!!!

Ο κ. Τσέτσιλας έπρεπε να διατάξει επανάληψη της εκτέλεσης, όμως δεν το έκανε.

Κάτι που δεν υπέδειξε – όπως είχε υποχρέωση να κάνει – και ο βοηθός του Μαυρουδής που έλεγχε την εκτέλεση.

Και το χειρότερο;

Ο Παπαπέτρου, ναι ο γνωστός Παπαπέτρου που ανακαλύπτει πέναλτι σε βάρος του Βόλου από το πουθενά, που ήταν στο VAR, εκείνη την στιγμή μάλλον θα έβλεπε κάποιο άλλο ματς και δεν είδε τίποτα στις τεράστιες οθόνες του δωματίου του.

Δείτε την επίμαχη φάση στο 2:30 του video που ακολουθεί

 

 

 

Trending