Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE 2

«Σίφουνας» η Κηφισιά σκόρπισε την Επισκοπή

Η Κηφισιά δεν συνάντησε καμία δυσκολία και επικράτησε (6-0) της Επισκοπής για την 13η αγωνιστική της Super League 2.

Το αήττητο σερί της στην Super League 2 συνέχισε με εμφατική νίκη η Κηφισιά που επικράτησε 6-0 της Επισκοπής και επέστρεψε στα τρίποντα μετά την ισοπαλία στην έδρα των Χανίων.

Η ομάδα των Βορείων προαστίων έβαλε τις βάσεις από το πρώτο ημίχρονο όπου μέσα σε 15 λεπτά σημείωσε τρία γκολ και «καθάρισε» την αναμέτρηση.

Η Κηφισιά μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό της κόντρα στην Επισκοπή. Συγκεκριμένα η ομάδα του Γιώργου Πετράκη άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό του αγώνα με σουτ του Μπαρμπόσα.

Η Κηφισιά έκανε το 2-0 δυο λεπτά αργότερα με τον Παυλάκη να νικάει τον Ψαρρά με σουτ και να βάζει τις βάσεις για τη νίκη για την ομάδα των Βορείων Προαστίων. Ο Τετέι βρήκε και αυτός τον δρόμο προς τα δίχτυα καθώς στο 29ο λεπτό με προσωπική ενέργεια έκανε το 3-0.

Όπως έκλεισε το πρώτο μέρος έτσι ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο η Κηφισιά, η οποία με σουτ του Ταλάλ στο 52ο λεπτό έκανε το 4-0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της. H Κηφισιά συνέχισε τον καταιγισμό των γκολ και με «δράστες» τους Γκίνη (87′ ) και Καλλέργη (90+2′ ) έγραψε το 6-0 και πλέον συνεχίζει την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα.

Κηφισιά (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μαζουλουξής, Μπαρμπόσα, Σωτηράκος, Προβυδάκης (46′ Παναγιώτου), Ταλάλ (54′ Δημοσθενιάδης), Πέιος, Παυλάκης, Πρίτσας, Τετέι, Αντερέγκεν.

Επισκοπή (Ανυφαντάκης): Ψαρράς, Κεφαλάς, Εμπουέλε (53′ Αραμπατζής), Σταθόπουλος (53′ Τζωρτζινάκης), Παπαδόπουλος, Πολίτης, Σκεντεράι, Κούτσιας, Νταμπίζας, Κώτσιος, Βουκελάτος.

Περισσότερα

Click to comment

Trending