Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE 2

Super League 2: «Τσίμπησε» βαθμό-ανάσα ο Αλμωπός, παραιτήθηκε ο Στουρνάρας

Σημαντικό βαθμό στη μάχη που δίνει για την παραμονή του πήρε ο Αλμωπός, υπό διάλυση ο Απόλλωνας Λάρισας.

Όρθιος έμεινε ο Αλμωπός Αριδαίας στη Λάρισα κόντρα στον τοπικό Απόλλωνα, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 και πήρε έναν ακόμα πόντο για την σωτηρία του, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της  Super League 2.

Η αναμέτρηση δεν είχε πολλές αξιόλογες φάσεις, με τον Αλμωπό να διατηρεί την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια. Ήταν καλύτερος από τους Θεσσαλούς, όμως, δεν μπόρεσε να σκοράρει παρά τις καλές του στιγμές όπως την κεφαλιά του Παπαδόπουλου στο 3′.

Κι αν ο Αλμωπός πήρε σημαντικό βαθμό που τον διατηρεί πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ο Απόλλωνας Λάρισας βρίσκεται κυριολεκτικά υπό πίεση. Ο Βαγγέλης Στουρνάρας παραιτήθηκε μετά το τέλος του αγώνα και η θεσσαλική ΠΑΕ είναι προς αποχώρηση από το πρωτάθλημα καθώς υπάρχουν πολλά και άλυτα προβλήματα.

Απόλλων Λάρισας (Στουρνάρας): Οικονομόπουλος, Κοτσιανούλης (65′ Μπεκιαρίδης), Ζαχαράκης, Ποτόσογλου, Μπαλογιάννης, Κλιγγόπουλος, Αυλωνίτης, Χαλάτσης, Διβανές, Νούσιος (89′ Ούμολι), Καλούσης.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Τσιμπούκας, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Πέττας, Έππας (65′ Πόποβιτς), Κέρθι, Παρασκευάς, Παπαδόπουλος, Ρίβας (58′ Καρυπίδης), Μανωλάκης.

Περισσότερα

Click to comment

Trending