Connect with us
Advertisement

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη για Γιούχτα

Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο και έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον Γελαδάρη o Γιούχτας κατάφερε να πάρει το “διπλό” με 2-0 απέναντι στον Άγιο Ιερόθεο.

Με δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος, ο Γιούχτας κέρδισε εκτός έδρας τον Άγιο Ιερόθεο στα πλαίσια της 11η αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Σημαντικές ευκαιρίες στο διάστημα αυτό, με τον Δασκαλάκη και Ροβίθη.

Το πρώτο τέρμα σημειώθηκε στο 52ο λεπτό, όταν ο Δωματάς σέντραρε και ο Αζίζι με όμορφη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μανωλικίδη. Ο Γελαδάρης στο 88′ “έγραψε” το τελικό 2-0 για τον Γιούχτα, έπειτα την κακή απομάκρυνση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων σε σουτ του Ροβίθη.

Άγιος Ιερόθεος (Αντώνης Δρακόπουλος): Μανωλικίδης, Μονεμβασίτης, Κωτσερίδης, Βετσέλι, Κριτούλης, Πρίφτης, Καρβέλης, Μπιλικαΐδης, Κωστής, Μουστάκης, Ευθυμιάδης

Γιούχτας (Νίκος Σουργιάς): Χρήστου, Γελαδάρης, Ρουσσάκης, Τζανής, Ψαρράς (77′ Τουγλής), Πλουσής, Αργκιλέσι, Δασκαλάκης, Ροβίθης, Αζίζι, Δωματάς (65′ Kόκκινος).

Πηγή: Athlitiko

Περισσότερα

Click to comment

Trending