Connect with us
Advertisement

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Με λυτρωτή Πολύζο παρέμεινε μόνος πρώτος ο ΑΟ Υπάτου!

Αγχωτική εντός έδρας νίκη για τον ΑΟ Υπάτου με τον ΠΟ Φήκης, η οποία διατήρησε τους Βοιωτούς στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Παρουσία περίπου 200 φίλων του ποδοσφαίρου (περίπου 20 φίλοι του ΠΟ Φήκης) στο Στάδιο της Θήβας το απόγευμα της Κυριακής ο ΑΟ Υπάτου πήρε μία αγχωτική και άκρως σημαντική νίκη, η οποία τον κράτησε μόνο πρώτο στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Πολύζος, ο οποίος με σουτ στο 88′ χάρισε το τρίποντο στους γηπεδούχους και αυτομάτως ανάγκασε τους παίκτες του ΠΟ Φήκης να γυρίσουν με… άδεια χέρια στα Τρίκαλα.

Στο δια ταύτα, οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος έχασαν πέντε σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθούν, με πρωταγωνιστές τους Ποτουρίδη, Παπουλή και Μπρούνο, κάτι το οποίο άγχωσε στην επανάληψη τους παίκτες του Γιώργου Αντωνόπουλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 62′ οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν γκολ, όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ ο σκόρερ που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι μετά από εκτέλεση φάουλ.

Η φάση του γκολ που ακυρώθηκε:

Τα λεπτά περνούσαν και η πίεση για το γκολ που επιζητούσαν οι δύο ομάδες για τη νίκη, ήρθε στο 88′ για τους γηπεδούχους, όταν με ωραία προσπάθεια του Κυπραίου από δεξιά και τελικό αποδέκτη τον Πολύζο, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 και λύτρωσε τον ΑΟ Υπάτου!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΟ Υπάτου έχει 24 βαθμούς στην κορυφή και τον ακολουθεί ο Πανελευσινιακός με δύο λιγότερους.

ΑΟ Υπάτου (Αντωνόπουλος): Διαμαντής, Χριστογιάννης, Ροκάι, Σπηλιώτης, Πολύζος, Ποτουρίδης, Μπρούνο, Παπουλής, Ρόδης, Σταγάκης, Πέντα.

ΠΟ Φήκης (Μανούρας): Ντάσκας, Γιαννούλας, Ι. Σκόνδρας, Ζήσης, Γεωργάκης, Γκαντιάς, Ιωάννου, Τσιώλης, Σαμαντάς, Νικλητσιώτης, Ν. Σκόνδρας.

Περισσότερα

Click to comment

Trending