Connect with us
Advertisement

ΜΠΑΣΚΕΤ

Έκλεισε Τόμας με συνταγή… Μπέικον!

 

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε άλλη μία σπουδαία μεταγραφή, μιας και έφτασε σε πλήρη συμφωνία με τον πρώην παίκτη των Τορόντο Ράπτορς, Γιούτα Τζαζ και Σικάγο Μπουλς δίνοντάς του ένα… γνώριμο συμβόλαιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ματ Τόμας είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του “τριφυλλιού”. Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ συμφώνησε για συμβόλαιο 1.5 έτους. Μάλιστα, το είδος της συμφωνίας θυμίζει αυτήν που ολοκλήρωσαν οι “πράσινοι” πριν λίγους μήνες με τον Ντουέιν Μπέικον. Αυτό συμβαίνει επειδή έχει συμπεριληφθεί οψιόν για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, η οποία ανήκει αποκλειστικά στον Παναθηναϊκό. Επομένως, αν οι άνθρωποι της ομάδας δεν ικανοποιηθούν από την απόδοσή του, μπορούν να τον αποδεσμεύσουν δίχως επιπρόσθετο οικονομικό βάρος.

Παράλληλα όμως, ο 28χρονος δεν θα μπορεί να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ, αν η ομάδα αποφασίσει να τον κρατήσει στο ρόστερ της. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση που ενδιαφερθεί για τις υπηρεσίες του κάποιος οργανισμός του NBA. Σε αντάλλαγμα, ο έμπειρος σουτέρ ολκής (40%+ στον “μαγικό κόσμο”, 47%+ στην Ευρώπη) θα λάβει αυξημένες αποδοχές κατά τη διάρκεια της σεζόν 2023/2024, αν παραμείνει. Οι απολαβές του για φέτος αγγίζουν τα 100 χιλιάδες δολάρια ανά μήνα.//

Περισσότερα

Click to comment

Trending