Connect with us
Advertisement

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Η δήλωση Νίκου Κουρμπανά μετά το «διαζύγιο» με τη Ρόδο

Αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στην ομάδα της Ρόδου και ο προπονητής που αποχώρησε Νίκος Κουρμπανάς αποχαιρέτησε ευχαριστώντας όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκε στον σύλλογο.

Η ευχαριστήρια δήλωση από τον μέχρι πρότινος τεχνικό της Ρόδου Νίκο Κουρμπανά στη mikriliga.com:

«Μετά το τέλος της συνεργασίας μου με τη Ρόδο, θα ήθελα να ευχαριστήσω πάνω απ’ όλους τον πρόεδρο της ομάδας Τώνη Μαρτίνη, ο οποίος είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος και τίμιος παράγοντας που μου έκανε την τιμή να υπηρετήσω για δεύτερη φορά τον σύλλογο. Δημιουργήθηκε μία ομάδα το καλοκαίρι από την αρχή, στην οποία συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά παρέμειναν στο ρόστερ της, μόλις δύο ποδοσφαιριστές.

Η ομάδα από την αρχή της σεζόν βρίσκονταν στις πρώτες θέσεις και τώρα είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας μπροστά της τις δυνατότητες να πετύχει τους στόχους της, κάτι που εύχομαι όλοψυχα. Σε τέτοιες στιγμές και με μία ήττα εκτός προγράμματος, κάποιος πρέπει να αναλαμβάνει την ευθύνη, αυτό ένιωσα κι αυτό έπραξα.

Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές για τη βοήθεια που προσέφεραν προς το πρόσωπο μου, τους τιμώ και σέβομαι για την ποδοσφαιρική τους αξία και τους εύχομαι ολόψυμα καλή ποδοσφαιρική ζωή και επίτευξη στόχων για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω το τεχνικό τιμ και πιο συγκεκριμένα τον γυμναστή κ. Δ. Γκάιδα, τον βοηθό προπονητή Α. Γεωργίου, τον προπονητή τερματοφυλάκων Π. Σαχινίδης, τον μασέρ Μ. Γαλανάκης τον φροντιστή Μ. Φωκά, αλλά και τους φίλους της ομάδας για την αγάπη και το σεβασμό τους προς το πρόσωπο μου. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα της Ρόδου».

Περισσότερα

Click to comment

Trending