Connect with us
Advertisement

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ Εθνική: Δεύτερη σερί νίκη για τον Αίαντα Γαστούνης

Μια τεράστια νίκη, μεγάλη από όποια πλευρά και να το δει κανείς, πέτυχε ο Αίας μέσα στο Γύθειο.

Η ομάδα της Γαστούνης, διπλώνει τις νίκες της, σε ένα πρωτάθλημα που τέτοιο πράγμα δυσκολεύονται να το κάνουν ακόμα και οι πρωτοπόροι, πόσο δε μάλλον οι ομάδες οι οποίες παλεύουν για την παραμονή.

Ήταν μια νίκη πύρρειος, μια εμφάνιση όμως μεστή, σε ένα γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα. Απέναντι στον Πανγυθεατικό, ο οποίος έπαιζε τα ρέστα του, μια ομάδα η οποία μπορεί να έχει το μικρότερο μπάτζετ της κατηγορίας, έχει όμως ένα μοντέλο με ντόπιους ποδοσφαιριστές, το οποίο υπηρετεί πιστά τα τελευταία χρόνια. Ο Πανγυθεατικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πήρε τα ηνία, χάνοντας καλές στιγμές στα πρώτα λεπτά. Λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας, έφτασε τελικά στο γκολ που δικαιούταν, στο 27ο λεπτό με τον Σαμπατάκο.  Ο Αίας ωστόσο, μια ομάδα δοκιμασμένη σε δύσκολες καταστάσεις τα τελευταία χρόνια, κατάφερε να βγάλει αντίδραση. Ο Γαβριλόπουλος ανέβασε τον Βατση στο κέντρο και μετά από ένα κόρνερ του Σταθάτου στο 36΄, ο Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος πήρε την κεφαλιά, η μπάλα αρχικά αποκρούστηκε, αλλά ακολούθησε καραμπόλα με αποτέλεσμα ο Κωστάκος να τη στείλει άθελά του στα δίχτυα. Ήταν το 1-1, ένα γκολ που ερχόταν στην πιο κατάλληλη στιγμή για τον Αίαντα, στην προσπάθειά του να προσαρμοστεί στις συνθήκες του αγωνιστικού χώρου.

Ο Πανγυθεατικός άφησε χώρους στην επανάληψη, καθώς βγήκε μπροστά, δεδομένου ότι η νίκη ήταν γι’ αυτόν μονόδρομος. Ο Αίας ωστόσο έπαιξε καλά οργανωμένα πίσω από τη μπάλα, δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα και επιχείρησε να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις. Με τον νεαρό Βίλλο στη θέση του τραυματία Κουτρουμπή να είναι σταθερότατος, η ομάδα της Γαστούνης απέκτησε το πάνω-χέρι.

Ο Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος μετά το 1-0 γύρισε σέντερ μπακ και παρέμεινε εκεί μετά το 1-0,  τα πήγε πάρα πολύ καλά πλάι στον Ρίλντι και μετά πλάι στον Βατσή μετά το 40’ οπότε και τραυματίστηκε ο Ρίλντι. Ο Αίας, έφτασε τελικά στη νίκη, όταν οι παίκτες του, εκμεταλλευόμενοι λάθος του Σαμπατάκου στο 85΄, έφυγαν στην αντεπίθεση με τον Πυρρή να ανατρέπεται μέσα στην περιοχή και να κερδίζει πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Γιώργος Σταθάτος.

Πανγυθεατικός: Καβαλιώτης, Κωστάκος, Ζορμπάς, Χρυσικάκος (60΄Πετρόπουλος), Μανωλάκος, Παναγόπουλος, Αναστασάκος (70΄Κοκονόζι), Γιαννόπουλος, Σαμπατάκος, Κουρτέσης, Διαμαντάκος (60΄Μπερδούσης).

Αίας: Βίλλιος, Χριστοφοράτος, Κάρδαρης, Ρίλντι (40΄ λ.τρ. Καράγιωργας), Βατσής, Τριανταφυλλόπουλος, Τσακοπιάκος, Τσιρίκος (75΄ Παπαχριστόπουλος), Κουλούρης, Πυρρής, Σταθάτος (87΄ Βράπι).

Πη΄γη: ilia.news

Περισσότερα

Click to comment

Trending