Connect with us
Advertisement

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ Εθνική: Μοιράστηκαν τους βαθμούς και έμειναν χαμηλά Ολυμπιακός Βόλου και ΑΟ Χανιώτης

Από ένα βαθμό πήραν Ολυμπιακός Βόλου και ΑΟ Χανιώτης στο γήπεδο της Νεάπολης στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής – «Πάγωσε» τη Νεάπολη η ομάδα της Χαλκιδικής, απάντησε με εντυπωσιακό γκολ ο Αναστασίου!

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά στην αναμέτρηση, με τον Ολυμπιακό Βόλου να προσπαθεί να επιβάλλει τον ρυθμό του χωρίς να καταφέρνει να φτάσει ωστόσο σε κάποια κλασσική ευκαιρία. Η πρώτη καλή ουσιαστικά στιγμή στο ματς ανήκε στους φιλοξενουμένους, όταν ο Αναγνώστης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ από τα δεξιά στο 17′, όμως ο Καβουσάκης αντέδρασε σωστά στο πλασέ του αποσοβώντας το 0-1. Η απάντηση των ερυθρολεύκων ήρθε από τον Καρατσόλη στο 21ο λεπτό, με το νεαρό επιθετικό να πλασάρει τον Παναγιωτίδη χωρίς να βρει στόχο.

Το γκολ ήρθε τελικά για την ομάδα της Χαλκιδικής στο 24′. Σε μια ανύποπτη φάση, Παπαϊωάννου και Σιουμουρέκης υπέπεσαν σε διπλό σφάλμα και μετά τη λάθος εκτίμηση τους ο Θεοδωρίδης βρέθηκε απέναντι από τον Καβουσάκη, τον πλάσαρε σωστά και «πάγωσε» την ήδη κρύα Νεάπολη για το 0-1! Μια γυριστή κεφαλιά του Αναστασίου έπειτα από κόρνερ του Κόλα ήταν η απάντηση του Ολυμπιακού Βόλου, με τον Παναγιωτίδη να αντιδρά σωστά, πριν φτάσουμε στο 39ο λεπτό, όταν ο Θεοδωρίδης έκανε πολύ ωραία ενέργεια, σούταρε αλλά είδε τον Καβουσάκη να μπλοκάρει. Κάπως έτσι το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε, με τον ΑΟ Χανιώτης να πηγαίνει στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα στο σκορ.

Υποτονικά ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να διαχειρίζονται το σκορ και τον Ολυμπιακό να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί να απειλήσει την εστία του Παναγιωτίδη. Ένα σουτ του Διαμαντόπουλου που κόντραρε στα σώματα ήταν η πρώτη καλή προσπάθεια στο 64ο λεπτό, με τον Κόλα να εκτελεί το κόρνερ στη συνέχεια της φάσης και τον Ακριβόπουλο να κάνει έξυπνα την κίνηση στο πίσω δοκάρι, μη μπορώντας για λίγα εκατοστά να εκτελέσει με το κεφάλι από καλή θέση.

Ο Ντινόπουλος στο ντεμπούτο του ήταν δραστήριος και προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, με τη λύση να έρχεται τελικά από τον Αλέκο Αναστασίου. Ο έμπειρος επιθετικός βρέθηκε έξω από την μεγάλη περιοχή στο 73ο λεπτό, δεν το σκέφτηκε, εξαπέλυσε μια… οβίδα και νίκησε τον Παναγιωτίδη για το 1-1, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ μέσα σε αποθέωση!

Το γκολ έδωσε την απαραίτητη ώθηση στους γηπεδούχους να ψάξουν με θέρμη την ανατροπή, όμως ο ΑΟ Χανιώτης ήταν η ομάδα που «άγγιξε» ένα δεύτερο τέρμα στο 84ο λεπτό. Μετά από γέμισμα, ο Μπαλικτσής έκανε το γύρισμα και ο Θεοδωρίδης, απολύτως μόνος του, με εξουδετερωμένο τον Καβουσάκη έκανε ένα.. αναιμικό πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής σπαταλώντας ανεπανάληπτη ευκαιρία για το 1-2.

Τα τελευταία λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι να αλλάξει στο σκορ, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς, έπειτα από μια δυνατή μονομαχία. Με αυτή την ισοπαλία ο Ολυμπιακός Βόλου έφτασε τους 11 βαθμούς, μένοντας εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Κώστα Σταματίου ο Μακεδονικός Φούφα, σε ένα ματς επιβίωσης για τις δύο ομάδες.

Ολυμπιακός Βόλου: Καβουσάκης, Μαργαρίτης, Θεοδωρόπουλος (46′ Ντινόπουλος), Παπαϊωάννου, Σιουμουρέκης (46′ Ακριβόπουλος), Καμπέρης, Κόλα, Σκοπελίτης, Αναστασίου, Διαμαντόπουλος, Καρατσόλης (61′ Κατσαγεωργίου)

ΑΟ Χανιώτης: Παναγιωτίδης, Αναγνώστης, Ράντζα (45′ Αγγελίδης), Χατζηκούρτης, Τρόκας, Αλωπούδης (87′ Πολύζος), Κουτσικοβαγγέλης, Κανάνι (61′ Ασήμογλου) , Μπαλικτσής, Φούσκας (61′ Χατζής) , Θεοδωρίδης

Πηγή: regista

Περισσότερα

Click to comment

Trending