Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Κοντά στον Χαλίλοβιτς ο Άρης

 

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Ριέκα για την απόκτηση του Κροάτη μεσοεπιθετικού, ενώ φαίνεται πως ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τους “κίτρινους”.

Ο Άλεν Χαλίλοβιτς δεσμεύεται από συμβόλαιο με την κροατική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν είναι ευχαριστημένες από τη συνεργασία. Ο σύλλογος θέλει να απαλλαγεί από το “βαρύ” συμβόλαιο του 26χρονου, ενώ ο παίκτης δε βρίσκει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Ο Άρης έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Κροάτη για συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών, ωστόσο μένει να τα βρει και με τη Ριέκα. Ο κροατικός σύλλογος είναι θετικός στο να αφήσει ελεύθερο τον Χαλίλοβιτς και πιθανότατα η υπόθεση θα έχει… αίσιο τέλος για τους Θεσσαλονικείς.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός είχε θεωρηθεί “παιδί-θαύμα” του κροατικού ποδοσφαίρου και σε ηλικία 18 ετών πήρε μεταγραφή από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Μπαρτσελόνα, χωρίς όμως να έχει την αναμενόμενη εξέλιξη. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στις Μίλαν, ΑμβούργοΣπόρτινγκ Χιχόν, Λας Πάλμας, Σταντάρ Λιέγης, Χέρενφεν, Μπέρμιγχαμ και Ρέντινγκ, πριν επιστρέψει στην πατρίδα του.//

Περισσότερα

Click to comment

Trending