Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Το έκανε δύσκολο αλλά μπορεί!!

Με απουσίες την Δευτέρα στην Λιβαδειά ο Βόλος

Το πρωτάθλημα της Super League έχει μπει στην τελική του ευθεία και πραγματικά, προσφέρει απλόχερα απίστευτες συγκινήσεις στο φίλαθλο κοινό…

Γίνονται συναρπαστικά παιχνίδια, με σκληρές “μάχες” που αφορούν τόσο την κορυφή, όσο και την ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

Στις “μάχες” αυτές βλέπουμε και την ομάδα του Βόλου, που παλεύει για μία θέση στο “top-6” του Ελληνικού ποδοσφαίρου!

Αυτή την στιγμή η κυανέρυθρη ομάδα είναι στον στόχο της. αφού βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας και μέσα στα play-off.

Όμως δείχνει να έχει τάσεις… αυτοκτονίας, αφού μόλις το Σάββατο που μας πέρασε, έκανε ένα “κακό” αποτέλεσμα, χάνοντας από τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό, σε ένα παιχνίδι που το… είχε, που ξεκίνησε ιδανικά αλλά στην πορεία στράβωσε και όχι γιατί ήταν καλύτερος ο Παναιτωλικό, αλλά γιατί έδωσε δικαιώματα ο Βόλος.

Με τρία γκολ “δώρο” στους αντιπάλους του και χαμένο πέναλτι, ο Βόλος δεν θα μπορούσε να είχε καλύτερη τύχη…

Αλλά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό δεν γυρνά πίσω και όλοι πρέπει να κοιτάξουν το επόμενο βήμα, που είναι την ερχόμενη Δευτέρα στην Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό, που “μάχεται” κι αυτός, για την παραμονή του όμως, στην κατηγορία.

Χωρίς Τσοκάνη, Οζέγκοβιτς και Μπαριέντος!!!

Δύσκολη έτσι κι αλλιώς η αποστολή της Βολιώτικης ομάδας, που γίνεται ακόμα πιο δύσκολη από τις απουσίες τόσο του εδώ και καιρό τραυματία Τάσου Τσοκάνη, όσο και των Ζαν Μπαριέντος, που τραυματίστηκε (θλάση) και δεν θα ενισχύσει την ομάδα, αλλά και του Όγκνιεν Οζέγκοβιτς που κληρονόμησε δύο ραγισμένα πλευρά στο ματς με την ομάδα του Αγρινίου!

Ο Μπαριέντος θα απουσιάσει για ένα διάστημα 20 περίπου ημερών, ενώ ο Οζέγκοβιτς για 4 εβδομάδες, σε μία χρονική στιγμή που ο Βόλος “καίγεται” για βαθμούς και τους χάνει…

Αντίθετα με τον Τσοκάνη που καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα επιστρέψει στο ματς με τον Ατρόμητο.

Από εκεί και πέρα ο Κώστας Μπράτσος παρά τις σοβαρές αυτές απουσίες, ξέρει καλά και ο ίδιος ότι η ομάδα του, οι παίκτες του, χρειάζονται οπωσδήποτε πίσω την χαμένη τους αυτοπεποίθηση, πρέπει να ανέβει η ψυχολογία τους και να έρθουν τα αποτελέσματα και οι νίκες που στην παρούσα φάση, είναι απαραίτητες…

 

 

Trending