Connect with us
Advertisement

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ Εθνική: Συνεχίζεται το μοντάρισμα στα Τρίκαλα

Στις προπονήσεις επέστρεψε σήμερα η ομάδα των Τρικάλων για να ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με τον Διγενή Νεοχωρίου.

Όπως κατέγραψε το goaltrikala.gr ο Σάκης Θεοδοσιάδης δεν είχε στην διάθεση του τον αδικαιολογήτως απών Βασίλη Κουτσιανικούλη, τον κεντρικό αμυντικό Γιώργο Παπακώστα με τον οποίο η διοίκηση θα μιλήσει για να δουν αν θα συνεχιστεί η συνεργασία και φυσικά τον Παντελή Θεολόγου που έλυσε την συνεργασία του.

Παράλληλα παρελθόν από τα Τρίκαλα αποτελεί ο κωνσταντίνος Κορέλας. «Ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Κορέλα. Η διοίκηση του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του» αναφέρει η ανακοίνωση.

Στα ευχάριστα η επιστροφή του Χρήστου Νιάρου ο οποίος ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας υπό την εποπτεία του χειρουργού ορθοπαιδικού Θανάση Κουτή και ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατο.

Όσο αφορά τα μεταγραφικά έχει αποκτηθεί ο Λέτσο και περιμένουν να ενεργοποιηθεί η μεταγραφή του ενώ απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί ούτε με άνεργο ποδοσφαιριστή.

Περισσότερα

Click to comment

Trending