Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE 2

Super League 2: Πήρε το «τρίποντο» κόντρα στον Ηρόδοτο η Κηφισιά – Πως διαμορφώνεται η βαθμολογία στο Νότο

Και με τη βούλα κατακυρώθηκαν οι βαθμοί υπέρ της Κηφισιάς για το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο όπου έληξε στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα στο 42′ της αναμέτρησης και με το σκορ στο 2-0 υπέρ της Κηφισιάς, κάποιοι παίκτες του Ηροδότου ξάπλωσαν στον αγωνιστικό χώρο και δήλωσαν αδυναμία να συνεχίσουν, λόγω τραυματισμών.

Οι Κρητικοί δεν μπορούσαν να συνεχίσουν το παιχνίδι, αφού δεν συμπλήρωναν το κατώτατο όριο των επτά παικτών που πρέπει να έχει μία ομάδα για να αγωνιστεί κι έτσι το παιχνίδι διεκόπη με υπαιτιότητα του Ηροδότου.

Τελικά, λίγες εβδομάδες μετά η Super League 2 αποφάσισε να δώσει τους τρεις βαθμούς και τυπικά στην Κηφισιά.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση / προπονητής (αγώνας 08.01.2023 με ΠΑΕ Προοδευτική)
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη ολοκλήρωσης του αγώνα της 4/1/2023 με την ΠΑΕ Κηφισιά λόγω υπαιτιότητάς της. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ α) ποινή απώλειας του αγώνα με τέρματα 0-3, β) χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ.
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΝΕΩΝ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη τέλεσης του αγώνα της 4/1/2023 με την ΠΑΕ Διαγόρας Νέων λόγω υπαιτιότητάς της. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΝΕΩΝ α) ποινή απώλειας του αγώνα με τέρματα 0-3, β) χρηματική ποινή τριακόσια (300) ευρώ.
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΝΕΩΝ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη τέλεσης του αγώνα της 19/12/2022 με την ΠΑΕ Διαγόρας Νέων λόγω υπαιτιότητάς της. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΝΕΩΝ α) ποινή απώλειας του αγώνα με τέρματα 0-3, β) χρηματική ποινή τριακόσια (300) ευρώ.

Δείτε ΕΔΩ πως έχει η βαθμολογία πλέον στον Νότιο Όμιλο της Super League 2.

Περισσότερα

Click to comment

Trending