Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE 2

ΑΕΛ: Βρίσκει ρυθμό και πάει για δύο νίκες – Καλά νέα για Όγκμποε

Η σημαντική εκτός έδρας νίκη που πέτυχε στο Πολύκαστρο η ΑΕΛ με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου, έφερε χαμόγελα στους «βυσσινί», καθώς η ομάδα ήταν πολύ καλή στην επανάληψη, διάστημα που πέτυχε και τα τρία τέρματά της.

Δείχνει πως αποκτά ρυθμό, έχει ομοιογένεια και το κυριότερο αξιοποιεί τις ευκαιρίες που τις παρουσιάζονται, ενώ και το μηδέν παθητικό, είναι επίσης ένα θετικό στοιχείο.

Τα ευχάριστα νέα πάντως έρχονται και από τον Μάριο Όγκμποε, ο οποίος ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και είναι ανυπόμονος για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους πιο δυνατός και να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της ομάδας.

Το αν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, θα το αποφασίσει ο προπονητής του Γιάννης Ταουσιάνης, μετά την προπόνηση της Πέμπτης και σε καμία περίπτωση εάν δεν είναι 100% έτοιμος, δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του.

Εάν όλα πάνε καλά λοιπόν, ίσως δούμε και πάλι για ένα μικρό χρονικό διάστημα να αγωνίζεται με τη φανέλα της ΑΕΛ και ο κόσμος αναμένεται να τον υποδεχθεί με χειροκροτήματα, διότι είναι αγαπητός στη Λάρισα.

Στόχος οι δύο νίκες

Κατά τα άλλα, η ΑΕΛ έχει ως στόχο να πετύχει δύο ακόμη νίκες και να ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Super League 2, με μια πολύ καλή συγκομιδή βαθμών και να μπει στην τελική ευθεία για τη μάχη της πρωτιάς, με ψυχολογία στα ύψη και με περισσότερη αισιοδοξία, πως θα τα καταφέρει για να κόψει πρώτη το νήμα.

Σημειώνεται πως μετά το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο στάδιο Αλκαζάρ, οι «βυσσινί» θα ταξιδέψουν στη Ρόδο για τον αγώνα με τον Διαγόρα και στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου θα παίξουν στο AEL FC ARENA με τον Ηρακλή, στη λαρισινή μονομαχία.

Πηγή: Ελευθερία

Περισσότερα

Click to comment

Trending