Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE 2

Κηφισιά: Μόνο φιλικό δεν ήταν – «Τριάρα» και ένταση με Παναθηναϊκό Β

Η Κηφισιά επικράτησε 3-0 του Παναθηναϊκού Β, σε ένα ματς που μόνο φιλικό δεν ήταν, καθώς υπήρξε ένταση ανάμεσα στους παίκτες.

Τον Παναθηναϊκό Β αντιμετώπισε η Κηφισιά σε φιλική αναμέτρηση που έγινε την Παρασκευή (3/2) στο ΟΑΚΑ.

Η πρωτοπόρος του Νοτίου Ομίλου της Super League 2 με την ευκαιρία της επ’ αόριστον διακοπής του πρωταθλήματος λόγω απόφασης Αυγενάκη να μειώσει την χρηματοδότηση της κατηγορίας από το στοίχημα, διατηρήθηκε σε αγωνιστικό ρυθμό κόντρα στους «πράσινους».

Η Κηφισιά νίκησε 3-0 σε ένα ματς που ωστόσο μόνο φιλικό δεν ήταν. Κι αυτό διότι υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους παίκτες, που πήγαν να πιαστούν και στα χέρια στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Σκόραρε νωρίς η Κηφισιά

Ο Παναθηναϊκός Β’ είχε την πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση, μόλις στο 5ο λεπτό, με τον Δημήτρη Σερπέζη να μην προλαβαίνει προ κενής εστίας να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα μετά από παράλληλο γύρισμα του Μιγκέλ Ταβάρες. Δύο λεπτά αργότερα (στο 7′), η Κηφισιά άνοιξε το σκορ με τον Ανδρέα Τεττέι να κάνει ωραία ατομική ενέργεια, να “αδειάζει” τον Θανάση Προδρομίτη και τον Βασίλη Ξενόπουλο και να δίνει έτοιμο γκολ στον Νίκο Πέιο.

Στο 17′ η Κηφισιά άνοιξε το γήπεδο με αντεπίθεση, ο Κωνσταντίνος Προβυδάκης δεν κατάφερε όμως να νικήσει τον Βασίλη Ξενόπουλο σε τετ α τετ, ενώ στο 26′ ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Β’ απέκρουσε με το πόδι το σουτ του Μανώλη Καλλέργη μέσα από την περιοχή. Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ανήκε στον Παναθηναϊκό Β’ στο 32ο λεπτό, με τον Μιχάλη Αγριμάκη να αντιδρά σωστά και να διώχνει τον κίνδυνο στο τετ α τετ με τον Μιγκέλ Ταβάρες.

Μετά από τη διακοπή για την ανάπαυλα, ο Παναθηναϊκός απείλησε ξανά πρώτος με την κεφαλιά του Αμπντελραχμάν Μπιλάλ -μετά από σέντρα του Χρήστου Βουτσά- να καταλήγει άουτ στο 53ο λεπτό. Στο 63΄’ το γυριστό σουτ του Μιχάλη Κουιρουκίδη είχε την ίδια κατάληξη, ενώ στο 66′ το πλασέ του Νικολάς Αντερέγκεν από διαγώνια θέση πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι των γηπεδούχων.

Βρήκε άλλα δύο γκολ

΄΅Η Κηφισιά έφτασε σε δεύτερο γκολ στο 68ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης, όταν -μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Παναθηναϊκού Β’- ο Δαμιανός Γκίνη πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Δύο λεπτά μετά ο Νικολάς Αντερέγκεν αστόχησε στο τετ α τετ με τον Σάιρους Μαργκόνο, κάτι που όμως δεν συνέβη στο 80ό λεπτό.

Ο επιθετικός της Κηφισιάς εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Δημήτρη Κωστόπουλου και πλάσαρε εύστοχα, διαμορφώντας το αποτέλεσμα της φιλικής αναμέτρησης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’ (Αντωνίου): Ξενόπουλος (60’ Μαργκόνο), Σιδέρας (75’ Κωστόπουλος), Βουτσάς (66’ Δημητριάδης), Προδρομίτης (46’ Αντωνίου), Τουρκοχωρίτης (46’ Κρυπαράκος), Σερπέζης (46’ Καρβούνης), Αθανασακόπουλος (46’ Καραμπάς), Εμπό (46’ Σαρδέλης), Μαρτίνης (46’ Μαρτίνης), Φουρτάδο (46’ Αγκοστίνιο, 75’ Λάμψιας), Ταβάρες (46’ Μπιλάλ).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Πετράκης): Αγριμάκης (46’ Αναγνωστόπουλος), Ποζατζίδης Σ. (46’ Σωτηράκος), Μαζουλουξής, Βαφέας (46’ Παυλάκης), Προβυδάκης (46’ Παπασάββας), Nάια (46’ Γκίνη), Πέιος (46’ Δημοσθενιάδης), Ταλάλ (46’ Κουϊρουκίδης), Πρίτσας (46’ Αντερέγκεν), Καλλέργης (46’ Παναγιώτου), Τετέι. Έπαιξαν και οι Μπάκος, Κωνσταντακόπουλος και Φλώκος.

Περισσότερα

Click to comment

Trending