Connect with us
Advertisement

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Σουτζής: Παίζουμε με μία ομάδα αήττητη και πρωτοπόρο

Ο τεχνικός του Αλμυρού Γαζίου Μανόλης Σουτζής και ο ποδοσφαιριστής της κρητικής ομάδας Δημήτρης Φυτόπουλος, μίλησαν στην επίσημη σελίδα του συλλόγου για το παιχνίδι κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα της Μαρκό, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά όσα ανέφεραν:

Μανώλης Σουτζής: «Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι για το Σάββατο, παίζουμε με μια ομάδα που είναι πρώτη στη βαθμολογία, είναι μια ομάδα αήττητη, έχει πέντε νίκες και έξι ισοπαλίες. Αυτό σημαίνει ότι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Είναι μια ομάδα που στον αγωνιστικό χώρο ξέρει τι ζητάει και ξέρει να παίρνει το αποτέλεσμα.

Εμείς όλη τη βδομάδα έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά. Είμαι σίγουρος για την δική μου ομάδα, είναι μια πάρα πολύ καλά ομάδα, που σε κάθε ματς θα κάνει κατάθεση ψυχής. Νομίζω το ίδιο θα κάνουμε και το Σάββατο. Εμείς σε κάθε ματς πάμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, το ίδιο θα κάνουμε και με τη Μαρκό. Σεβόμαστε πάρα πολύ αυτήν την ομάδα, δεν είναι τυχαίο να είναι αήττητη και πρώτη, όμως πιστεύω πάρα πολύ στη δική μου ομάδα και στόχος είναι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Δημήτρης Φυτόπουλος: «Έχουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα αύριο με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, το ότι είναι πρώτοι βαθμολογικά μας δίνει ένα παραπάνω κίνητρο, έτσι ώστε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, για να πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έχουμε δουλέψει όλη τη βδομάδα, εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον και θα είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι».

απόδοση: grandsport

Περισσότερα

Click to comment

Trending