Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Ομάδα έδρας ο Λεβαδειακός αλλά…

Νέα επιστολή της ΠΑΕ και διάκριση για τον Μίκαελ Τσιρίνος

Καθοριστικό ίσως αποδειχθεί το παιχνίδι της προσεχούς Δευτέρας στην Λιβαδειά για την ομάδα του Βόλου, που παλεύει για να παραμείνει σε τροχιά play off…

Ο Βόλος με τις απουσίες των Οζέγκοβιτς, Τσοκάνη και Μπαριέντος, σαφώς πηγαίνει πληγωμένος στο ματς (ίσως της χρονιάς) αλλά πρέπει να δείξει χαρακτήρα και να τα καταφέρει.

Πάμε τώρα να ακτινογραφήσουμε τον Λεβαδειακό, που είναι ομάδα… έδρας!

Από τους 13 πόντους που έχει μαζέψει ως τώρα στο πρωτάθλημα, οι 10 είναι στην έδρα του (2 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες), με ένα σύνολο τερμάτων 12 υπέρ και 25 κατά…

Όσο για το ρεκόρ του Βόλου σε εκτός έδρας ματς, το κοντέρ γράφει 4 νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες.

Τον λες τον Βόλο και ομάδα εκτός έδρας δηλαδή!

Η πρώτη διάκριση για Τσιρίνος

Και μέσα στην… μαυρίλα από την εντός έδρας ήττα με τον Παναιτωλικό, ο Τσιρίνος είναι στην καλύτερη 11άδα της αγωνιστικής, βάση των στατιστικών που συλλέγει η Super League!!!

Μπορεί η συγκεκριμένη διάκριση να είναι ατομική και να μην έχει κανένα απολύτως βαθμολογικό κέρδος για την ομάδα, σαφώς όμως δείχνει κάτι, τι; Μα ότι ο Βόλος μπορεί να περιμένει πολλά από τις χειμερινές μεταγραφές!

Σημαντικό…

Νέα επιστολή της ΠΑΕ

Αποτελέσματα, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν έφερε η επιστολή της ΠΑΕ στον κ. Μπένετ, σχετικά με τον ορισμό του Παπαπέτρου στο παιχνίδι της Λιβαδειάς.

Η Βολιώτικη ΠΑΕ δεν το βάζει κάτω και προχώρησε σε νέα επιστολή!!!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του volosday.gr, στην επιστολή αυτή προς τον πρόεδρο της ΚΕΔ, η οποία σημειωτέων κοινοποιήθηκε τόσο στον Αθλητικό Εισαγγελέα όσο και στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι από την στιγμή που έγινε γνωστός ο ορισμός του Τάσου Παπαπέτρου στο συγκεκριμένο αγώνα, ο «άσσος» του Λεβαδειακού έχει «πέσει» κατακόρυφα, κάτι που σημαίνει ότι οι “στοιχηματζίδες” έχουν αρχίσει το… πάρτι!

Γι΄ αυτό και ο Βόλος ζητά εκ νέου την άμεση αντικατάσταση του Παπαπέτρου, όπως και να δηλώσει ο ίδιος ο διαιτητής κόλλημα.

Σε διαφορετική περίπτωση, η κυανέρυθρη ΠΑΕ κάνει γνωστό πως θα ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά της, τόσο στα Αστικά, όσο και στα Ποινικά δικαστήρια, καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για πιθανή χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα και παράνομου στοιχηματισμού

 

 

 

 

 

Trending