Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE 2

ΟΦΙ: «Φάσκει και αντιφάσκει κοροϊδεύοντας τις ομάδες της Super League 2 ο Αυγενάκης»

«Βολές» προς Αυγενάκη από τον ΟΦ Ιεράπετρας

Την δική του τοποθέτηση έκανε ο ΟΦ Ιεράπετρας με αφορμή την ομόφωνη χθεσινή απόφαση των ομάδων της Super League 2 για «λουκέτο» στην κατηγορία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το «αστείο» ποσό που θα πάρουν από τη φορολόγηση του στοιχήματος.

Αναλυτικά:

Ο υπουργός αθλητισμού κ. Αυγενάκης φάσκει και αντιφάσκει κοροιδεύοντας τις ομάδες της SL2 και αν συνεχίσει έτσι θα τινάξει όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο στον αέρα.

Το καλοκαίρι ακούγαμε ότι η κάθε ομάδα της SL2 θα πάρει από το στοίχημα 370.000 , πριν ένα μήνα ακούσαμε για 270.000 , πριν δύο εβδομάδες 170.000 και χθες ο κ. Αυγενάκης ανακοίνωσε το αστείο ποσό των 70.000 ευρώ.

Μοιραία σήμερα Πέπμτη 2/2/2023 στην συνεδρίαση της SL2 , στην οποία συμμετείχε και ο πρόεδρος του ΟΦΙ κ. Χηνόπουλος, απεφασίσθη η επ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος της SL2. Αν δεν ξαναρχίσει ποτέ (δεν το πιστεύουμε) οι επιπτώσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο από την FIFA θα είναι ολέθριες.

Εν πάσει περιπτώσει η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της SL2 δεν είναι βιώσιμες με το αστείο ποσό που ανακοίνωσε ο κ. Αυγενάκης αφού όλες είχαν προυπολογίσει πολύ περισσότερα χρήματα. Ας περιμένουμε τις εξελίξεις.

Περισσότερα

Click to comment

Trending