Connect with us
Advertisement

ΜΠΑΣΚΕΤ

Αναζητά αντίδραση το Περιστέρι, επιδιώκουν το σερί Προμηθέας και ΑΕΚ

 

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη αναζητά την επιστροφή στις νίκες για την Basket League, ενώ οι Πατρινοί και οι “κιτρινόμαυροι” καλούνται να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματά τους, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Μετά από ένα δύσκολο πρόγραμμα, στο οποίο αντιμετώπισε κατά σειρά ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ (1 νίκη, 2 ήττες), το Περιστέρι καλείται να μπει εκ νέου στον δρόμο των νικών. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη υποδέχεται (16:00) τον Απόλλωνα Πάτρας, ο οποίος απέχει από τη χαρά της νίκης εδώ και δύο μήνες. Το Περιστέρι, με ρεκόρ 8-6, θέλει να παραμείνει κοντά στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας, ενώ οι Πατρινοί χρειάζονται τη νίκη που θα τους δώσει βαθμολογική… ανάσα από τις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος.

Στις 17:00, ο Προμηθέας Πατρών φιλοξενεί στο “Δημήτριος Τόφαλος” την ουραγό Καρδίτσα και θέλει να πάρει την τρίτη διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά και την πέμπτη σε όλες τις διοργανώσεις. Οι Πατρινοί βρίσκονται σε καλό… φεγγάρι και καλούνται να το εκμεταλλευτούν για να βελτιώσουν το ρεκόρ τους και τη βαθμολογική τους θέση. Στον αντίποδα, η Κάρδιτσα έδειξε πως έχει… σφυγμό, επικρατώντας με 80-65 του Απόλλωνα Πάτρας, ωστόσο εξακολουθεί να χρειάζεται επειγόντως νίκες για να ξεφύγει από την “ουρά” της βαθμολογίας.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει (19:15) εκτός έδρας τον Άρη, στην πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση του Σαββάτου (4/2). Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, και μετρά τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ πήρε τεράστιο διπλό στην Κωνσταντινούπολη επί της Γαλατασαράι (81-71). Με ρεκόρ 9-5, η ΑΕΚ έχει σαφές προβάδισμα για την τρίτη θέση της Basket League και θέλει να το διατηρήσει στο Αλεξάνδρειο. Ο Άρης προσθέτει ακόμη μία απαιτητική αναμέτρηση στο δύσκολο πρόγραμμά του και ψάχνει αντίδραση για να ανέβει εκ νέου βαθμολογικά. Μέχρι τώρα, οι Θεσσαλονικείς έχουν ρεκόρ 7-7 και βρίσκονται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα.//

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου

16:00 Περιστέρι – Απόλλων Πάτρας (ΕΡΤ3)
17:00 Προμηθέας Πατρών – Καρδίτσα (ΕΡΤ Sports)
19:15 Άρης – ΑΕΚ (ΕΡΤ3)

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου

15:45 Λαύριο – Ολυμπιακός
19:15 Ιωνικός – ΠΑΟΚ

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου

19:15 Κολοσσός Ρόδου – Παναθηναϊκός

Περισσότερα

Click to comment

Trending