Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ο αγώνας δεν ξεκίνησε λόγω αντικανονικότητας του αγωνιστικού χώρου»

 

Οι “κιτρινόμαυροι” εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τη μη διεξαγωγή της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο, επισημαίνοντας πως οι άνθρωποι της “Ένωσης” διαπίστωσαν αντικανονική υψομετρική απόσταση των οριζόντιων δοκαριών των δύο εστιών, υποβάλλοντας ένσταση στο διαιτητή.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ τονίζει πως το φύλλο αγώνα έκλεισε αναφέροντας ότι η συνάντηση δε διεξήχθη λόγω αντικανονικότητας του αγωνιστικού χώρου και ότι το διαιτητικό τιμ αποφάσισε να αποσύρει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, αφού δε λύθηκε το πρόβλημα στον προβλεπόμενο χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο αγώνας ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ δεν άρχισε ποτέ, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου. Πριν από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα, από την ομάδα μας διαπιστώθηκε πως η υψομετρική απόσταση των οριζόντιων δοκαριών των δύο εστιών από το έδαφος ήταν αντικανονική, κάτι που επισημάνθηκε μέσω ένστασης στον διαιτητή της αναμέτρησης.

Ο έλεγχος από τον Ευάγγελο Μανούχο επιβεβαίωσε το πρόβλημα στις δύο εστίες, το οποίο δεν αποκαταστάθηκε στον προβλεπόμενο από τον κανονισμό χρόνο των 30 λεπτών, όπως πιστοποιήθηκε από νέο έλεγχο, με αποτέλεσμα το διαιτητικό τιμ να αποσυρθεί στα αποδυτήρια και να κλείσει το φύλλο αγώνα, αναφέροντας ότι η συνάντηση δεν διεξήχθη λόγω αντικανονικότητας του αγωνιστικού χώρου».//

Περισσότερα

Click to comment

Trending