Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Τα play-off περνάνε από τον Λεβαδειακό

Με πίστη ο Βόλος σήμερα (16:00 Novasports Prime) για να “καθαρίσει” το “top-6” 

Λεβαδειακός και Βόλος τίθενται αντιμέτωποι σήμερα στις 16:00 (Novasports Prime), στην αναμέτρηση που ρίχνει την αυλαία για την… επεισοδιακή 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον Βόλο να θέλει νίκη για να εξασφαλίσει την είσοδό του, στα play-off!

Όσο για τον Λεβαδειακό που προέρχεται από καλή εμφάνιση αλλά από ήττα με 3-2 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, κυριολεκτικά καίγεται για τη νίκη.

Η ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς βρίσκεται στη 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς, έχοντας 11 ήττες, 7 ισοπαλίες και μόλις δύο νίκες.

Στην αποστολή των Βοιωτών συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά και τα νέα αποκτήματα, Γκροφ, Παζ και Σαβιέρ, ενώ εκτός έμειναν οι Τόρο, Μάρκοβιτς, Λιάγκας, Σκβάρκα, Μπαχανάκ, Γιαννιώτας, Ντεντάκης (ο πρώην Βολιώτης) και Μπελμόντ.

Αναλυτικά η αποστολή του Λεβαδειακού: Στογιάνοβιτς, Γκροφ, Χάμοντ, Λούα Λούα, Μεχία, Σακό, Βινίσιους, Βήχος, Βρακάς, Δούμτσιος, Κωνσταντινίδης, Νίκας, Παναγιώτου, Συμελίδης, Τζημόπουλος, Τσάπρας, Νταμπό, Σαχπεκίδης, Γερεμέγεφ, Σαβιέρ, Παζ.

Από την άλλη μεριά τώρα, ο Βόλος, αναζητά επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα καθώς προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες κόντρα σε Άρη και Παναιτωλικό.

Η ομάδα της πόλης μας που μάχεται για την είσοδο της στα play-off, βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 29 βαθμούς, έχοντας μέχρι στιγμής 8 νίκες, 5 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Ο Κώστας Μπράτσος, υπολογίζει μετά από πολύ καιρό στον αρχηγό Τάσο Τσοκάνη, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Όγκνιεν Οζέγκοβιτς αλλά και ο Zαν Μπαριέντος που υποφέρουν από τραυματισμούς, με τον δεύτερο να εκτίει και την ποινή του, αφού συμπλήρωσε κάρτες, ενώ εκτός έμεινε και ο Κάτσε που χρωστούσε ποινή από πέρσι.

Αναλυτικά η αποστολή του Βόλου: Κλέιμαν, Κότνικ, Άλχο, Τάχατος, Σιέλης, Εσκοβάλ, Ασλανίδης, Πίρινεν, Λούνα, Σι, Μεταξάς, Τσοκάνης, Τσελεμπάκης, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Μεσκίδα, Πιρές, Τσιρίνος, Γκάγκι, Κούτσιας.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς- Κωνσταντινίδης, Τζημόπουλος, Παναγιώτου, Χάμοντ, Βήχος- Νίκας, Συμελίδης, Μεχία, Λούα Λούα- Γερεμέγεφ

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Kλέιμαν- Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα- Τσοκάνης, Καρτάλης- Τσιρίνος, Ντέλετιτς, Μεσκίδα- Κούτσιας.

Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Γιάννης Απτόσογλου/ Άγγελος Κοιλάκος (Αθηνών)
4ος διαιτητής: Φώτης Πολυχρόνης (Πιερίας)
VAR: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Trending