Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Οι νέοι πρωταγωνιστές του…

Ο ανανεωμένος Βόλος έτοιμος για υψηλές πτήσεις!!! 

Τα πρόσωπα αλλάζουν αλλά ο Βόλος παραμένει – όπως φαίνεται – το ίδιο ισχυρός και πάνω απ΄ όλα έτοιμος να κάνει το μεγαλύτερο βήμα της σύντομης, αλλά ζηλευτής ιστορίας του: Την είσοδο στα play – off!!!

Σε πρώτη φάση…

Υπάρχει και δεύτερη φάση στο κυανέρυθρο “όνειρο”, την οποία και θα δούμε αφού πρώτα η ομάδα θα ξεκινήσει να παίζει στα play -off.

Εξ΄ άλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο μεγάλος στόχος, ήταν (και είναι δηλαδή) η είσοδος της ομάδας στα play-off, από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά!

Προς το παρών, όπως πολύ σωστά ανέφερε και ο Κώστας Μπράτσος, ο “αρχιτέκτονας” αυτού του οικοδομήματος, ο Βόλος κρατά την 6άδα στα χέρια του…

Σημαντικό!

Πάμε να δούμε όμως πως φτάσαμε στο σημείο αυτό, πως ο Βόλος που άλλαξε πρόσωπα (όχι όμως φιλοσοφία) έχει φτάσει… μισή ανάσα από τον μεγάλο του στόχο.

Είναι αλήθεια ότι μετά την διακοπή του πρωταθλήματος (Μουντιάλ) και την τελευταία νίκη της ομάδας στο Πανθεσσαλικό επί του ΠΑΣ Γιάννινα, ακολούθησαν δύσκολα αποτελέσματα ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο Βόλος αγνοεί τους εντός έδρας βαθμούς!!!

Ό, τι έχει καταφέρει, το έχει κάνει μακριά από το “σπίτι” του.

Ισοπαλία στην Τρίπολη, ισοπαλία στο Ηράκλειο, νίκη στη Νίκαια με Ιωνικό και νίκη χθες στην Λιβαδειά.

Σύνολο 8 βαθμοί, που τον έχουν βοηθήσει να είναι αυτή την στιγμή στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Όσο για το Πανθεσσαλικό;

Ο απολογισμός είναι κακός: Ήττες με ΑΕΚ, ΟΣΦΠ και Παναιτωλικό, η τελευταία πάντως ήταν αυτή που χαρακτηρίζεται “γκέλα” και μάλιστα σε ένα ματς που το είχε!

Διαπίστωση: Η έδρα ήταν δύσκολο να κρατηθεί με τους συγκεκριμένους αντιπάλους, εκτός του Παναιτωλικού…

Η ομάδα όμως έπαιξε τα… ρέστα της στην Λιβαδειά και τα πήρε όλα!

Απομένει η πρώτη νίκη στο Πανθεσσαλικό αυτή την Κυριακή και… αυτό ήταν!

Όλα όμως έχουν την εξήγησή τους, αφού τίποτα δεν είναι μεταφυσικό, ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο που πάντα, όταν σου στερεί κάτι, σου το επιστρέφει απλόχερα, αρκεί να είσαι ικανός.

Και ο Βόλος είναι ικανός, αφού κράτησε την δυναμική του, παρά τις αναπόφευκτες προσθαφαιρέσεις.

Κι εξηγούμαστε: ΄Ηταν αδύνατον να κρατήσει Φαν Βέερτ, Πάολο και Φερράρι.

Παίκτες που πλέον είναι πρωταγωνιστές σε μεγάλα club που αγωνίζονται σήμερα και που οποιαδήποτε ομάδα – σαν τον Βόλο –  τους “έχανε”, τώρα θα πάλευε για την παραμονή της.

Αν βάλουμε και στην εξίσωση τους αστάθμητους παράγοντες, τους τραυματισμούς ή τις τιμωρίες που ο Βόλος έχει πληγωθεί απ΄ αυτούς, ο Κώστας Μπράτσος λογικά θα έπρεπε να είναι πολύ ευχαριστημένος που δεν αντιμετώπισε ΠΟΤΕ τέτοιο θέμα (παραμονής).

Όμως ο Βολιώτης τεχνικός ξέρει ΄ότι αυτή η ομάδα είναι για… άλλα κόλπα!

Το είχε δηλώσει ότι πρέπει να πάρουν χρόνο οι “νέοι” που ήρθαν τον Ιανουάριο.

Και σιγά-σιγά αυτοί τον δικαιώνουν που τους επέλεξε.

Όπως δικαιώνουν και όλους αυτούς που τους έντυσαν στα κυανέρυθρα…

Τσιρίνος, Γκάγκι και Πιρές έλαμψαν στην Λιβαδειά, ενώ εκεί είδαμε πάλι το απροσπέλαστο κεντρικό αμυντικό δίδυμο Σιέλη Εσκοβάλ, που έκανε το αυτονόητο: Κράτησε το μηδέν…

Το ζητούμενο στο συγκεκριμένο ματς βέβαια ήταν να βρούμε τους αντί – Μπαριέντος, Τσοκάνη.

Γκάγκι και Λούνα ήταν απλά υπέροχοι, ενώ αντί Λούνα στην αριστερή πλευρά, ήταν ο Σι, που αποκτά αυτοπεποίθηση και δίνει σιγουριά στην ομάδα.

Απουσία κι αυτή του Οζέγκοβιτς, όμως ο Κούτσιας με μία ασίστ κι ένα γκολ, την “έσβησε” κι αυτή την απώλεια.

Και κάπως έτσι ήρθε το σπουδαίο “διπλό”, αφού εκθειάσουμε και τον Ντέλετιτς που επέστρεψε στα γκολ…

Ιδανικό το σκηνικό που έχει στηθεί στην πόλη μας, από την ομάδα που μας υπόσχεται φοβερές και τρομερές ποδοσφαιρικές στιγμές, τις οποίες οι φίλαθλοι της Μαγνησίας είναι έτοιμοι να τις απολαύσουν.

Τα play-off… ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!

 

 

 

 

 

 

Trending