Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Ικανοποίηση και… δουλειά στο χιόνι!!!

Αισθάνεται πολύ καλά στον Βόλο είπε ο Γιώργος Κούτσιας

Το “διπλό” με τον Λεβαδειακό και ακόμα περισσότερο, ο εμφατικός τρόπος με το οποίο ήρθε αυτό, έχουν φέρει μία ικανοποίηση στον Βόλο, που συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής.

Προπόνηση στο… χιόνι είχε το μενού, αφού ο Βόλος την ερχόμενη Κυριακή παίζει ένα ιστορικό ματς: Ίσως μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο, ο Βόλος να “κλειδώσει” ουσιαστικά την είσοδό του στα play-off!

Σε περίπτωση που η Βολιώτικη ομάδα νικήσει τον Ατρόμητο, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό πως όλα θα έχουν κριθεί, ενώ ίσως να ανοίξει και η διαφορά από τον 6ο Άρη (παίζει με τον Παναθηναϊκό).

Ματς – ορόσημο για τον Βόλο, που θα επιδιώξει να πάρει και τους πρώτους του βαθμούς στο Πανθεσσαλικό σ΄ αυτό το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος…

Απουσίες και πάλι

Ο Κώστας Μπράτσος έχει μάθει πλέον να ζει με προβλήματα, αλλά λογικά αυτή την Κυριακή θα έχει δύο λύσεις παραπάνω, σε σχέση με το παιχνίδι της Λιβαδειάς.

Συγκεκριμένα ο Κάτσε θα είναι διαθέσιμος, αφού εξέτισε την ποινή που κουβαλούσε μαζί του από πέρσι, ενώ ίσως ο Τσοκάνης να μπορέσει να μπει στο ματς, αφού με τον Λεβαδειακό μπορεί να μπήκε στην αποστολή, δεν αγωνίστηκε όμως.

Μπαριέντος και Οζέγκοβιτς είναι οι βέβαιοι που θα απουσιάσουν και για το παιχνίδι αυτό.

Είναι καλά στον Βόλο ο Κούτσιας

Στο Metropolis 95,5, μίλησε ο Γιώργος Κούτσιας, που παίζει όπως είναι γνωστό στον Βόλο δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός επιθετικός, είπε πως είναι καλά στον Βόλο, ενώ τόνισε ότι πλέον έχει προσαρμοστεί στην ομάδα.

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε για τον Βόλο, τον προπονητή του και τον Αχιλλέα Μπέο

«Δεν την είχα ακούσει τη δήλωση. Αποφεύγω να διαβάζω, είχαμε έρθει σε κάποια επαφή με τον κ. Μπέο.

Όταν συναντηθήκαμε στον Βόλο, μου είπε να δουλεύω πολύ, να πάρω τις ευκαιρίες κι αν τις αρπάξω, τότε θα παίζω. Πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου.

Προσπαθώ καθημερινά… Σε κάποια ματς έβαλα γκολ, όμως μετράει η διάρκεια. Πρέπει να είμαι ταπεινός. Και μόνο στο γήπεδο πρέπει να προσπαθώ. Σίγουρα έπρεπε να προσαρμοστώ στο νέο μου περιβάλλον. Ήμουν σε μία ομάδα πολλά χρόνια, τώρα ήρθα στον Βόλο.

Κάθε άνθρωπος πρέπει να προσαρμόζεται, θεωρώ ότι οι συμπαίκτες μου, οι προπονητές, μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά. Ο προπονητής με βοήθησε πολύ στην αρχή, μου έλεγε τι να κάνω. Μου έδειχνε βίντεο…».

– Είσαι ικανοποιημένος από αυτό που δείχνεις στο γήπεδο;

«Βασικά ήθελα έναν, με δύο μήνες για να γνωρίσω το νέο περιβάλλον. Πρώτη φορά έφευγα από την Θεσσαλονίκη. Προσαρμόστηκα.

Είμαι πολύ καλά στον Βόλο. Θέλουμε πολύ για να πετύχουμε τους στόχους μας, να είμαστε στα play-off. Το γκολ που πέτυχα, με βοηθά για να αισθάνομαι καλύτερα. Βοήθησα την ομάδα μου για να πετύχουμε τους στόχους, μου δίνει ψυχολογία για την συνέχεια».

Trending