Connect with us
Advertisement

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ψάχνουν αντίδραση ΠΑΟΚ και ΑΕΚ | “Χτίζει” σερί ξανά το Περιστέρι

 

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 16ης αγωνιστικής στην Basket League, με τους δύο “δικεφάλους” να αναζητούν αντίδραση μετά τις ήττες τους το πρωτάθλημα και την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να αναζητά τη δεύτερη διαδοχική νίκη.

Στις 16:00, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου και αναζητά αντίδραση μετά την εκτός έδρας ήττα κόντρα στον Ιωνικό (74-71). Ο “δικέφαλος του βορρά” βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ρεκόρ 8-7, αλλά μετρά τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Από την άλλη, η ομάδα της Ρόδου είδε το αήττητο σερί της να σταματά στην Πάτρα από τον Προμηθέα (80-76), αλλά έχει την ευκαιρία να περάσει βαθμολογικά τον ΠΑΟΚ με ενδεχόμενη νίκη, καθώς έχει ρεκόρ 8-6.

Στις 17:00, το Περιστέρι αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καρδίτσα, μπαίνοντας εκ νέου σε ένα πιο προσεγγίσιμο πρόγραμμα, μετά τα απαιτητικά παιχνίδια που κλήθηκε να δώσει κόντρα σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη προέρχεται από τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας (75-69) και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά της αποτελέσματα, προκειμένου να βελτιώσει περαιτέρω το ρεκόρ της (9-6), παραμένοντας στο… κυνήγι της τρίτης θέσης, στην οποία βρίσκεται η “Ένωση”.

Η ΑΕΚ φιλοξενεί στις 19:15 το Λαύριο, τη στιγμή που προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με τον Άρη (74-64). Οι “κιτρινόμαυροι”, παρ’ όλα αυτά, έχουν θετική ψυχολογία, καθώς νίκησαν τη Λιμόζ με 82-72 στο Basketball Champions League και καλούνται να επιστρέψουν στις νίκες, όσον αφορά το πρωτάθλημα της Basket League. Με ρεκόρ 9-6, η “Ένωση” δεν θέλει να χάσει το προβάδισμα της τρίτης θέσης, έναντι του Περιστερίου, ενώ το Λαύριο θα ψάξει την υπέρβαση, μετά από τέσσερις σερί ήττες.//

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου

16:00 ΠΑΟΚ – Κολοσσός Ρόδου
17:00 Καρδίτσα – Περιστέρι
19:15 ΑΕΚ – Λαύριο

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου

15:45 Ολυμπιακός – Ιωνικός
19:15 Απόλλων Πάτρας – Άρης

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου

19:15 Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Περισσότερα

Click to comment

Trending