Connect with us
Advertisement

ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνέχεια με δράση σε Πάτρα και “ερυθρόλευκο” Λαύριο!

 

Με δυο αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα (12/02) το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Basket League, όπου ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Ιωνικό μακριά από το ΣΕΦ και ο Απόλλωνας θα υποδεχτεί τον Άρη. 

H αγωνιστική δράση της 16ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Basket League συνεχίζεται σήμερα (12/02) με δυο παιχνίδια. Αρχικά, στις 15:45 (ΕΡΤ3), ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό έχοντας το κλειστό γυμναστήριο του Λαυρίου ως έδρα του και στοχεύει να διατηρηθεί “φρέσκος” ενόψει του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται σε τρομερό… μομέντουμ, μετρώντας 9 διαδοχικές νίκες για Euroleague και Basket League αντίστοιχα και έχουν ρεκόρ 14-0 στο πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μάλιστα είδε τον Άλεκ Πίτερς να επιστρέφει στη δράση, σε αντίθεση με τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος θα παραμείνει εκτός, καθώς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Από την άλλη μεριά, οι Νικαιώτες έχουν ρεκόρ 4-11 και ψάχνουν το “θαύμα” που θα τους δώσει βαθμολογική “ανάσα” και “ελπίδες” παράλληλα για την είσοδό τους στην “8αδα”.

Στις 19:15 (ΕΡΤ3), “κλείνει” το σημερινό (12/02) πρόγραμμα της 16ης “στροφής” από το κλειστό της Περιβόλας, όπου ο Απόλλων Πατρών θα υποδεχτεί τον Άρη, σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι Πατρινοί έχουν ρεκόρ 3-12, βρίσκονται στην ισοβαθμία και την τελευταία θέση μαζί με το Λαύριο και έχουν ως στόχο να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα, προκειμένου να πάρουν “ανάσα”. Στον αντίποδα, οι “κίτρινοι” με ρεκόρ 8-7 βρίσκονται στην 8η θέση και με νίκη κάνουν μεγάλο “άλμα” που τους κρατάει σε “τροχιά” playoffs. //

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στην Basket League:

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου

ΠΑΟΚ – Κολοσσός Ρόδου 89-82
Καρδίτσα – Περιστέρι 86-80
ΑΕΚ – Λαύριο 81-95

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου

15:45 Ολυμπιακός – Ιωνικός (ΕΡΤ3)
19:15 Απόλλων Πάτρας – Άρης (ΕΡΤ3)

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου

19:15 Παναθηναϊκός – Προμηθέας (ΕΡΤ3)

Περισσότερα

Click to comment

Trending