Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Εδραιώνονται πριν το BBL-Pokal #Dogass

Προγνωστικά μπάσκετ: Με επιλογές από τη γερμανική BBL ξεκινάει την εβδομάδα ο #Dogass, σε αποδόσεις που φτάνουν το 3.03.

Καλημέρα σε όλους. Ξεκινάμε την εβδομάδα μας με επιλογές από την 21η αγωνιστική της BBL.

Προγνωστικά μπάσκετ: Μπάμπεργκ vs Ουλμ

Δεύτερη σερί νίκη πέτυχε η Μπάμπεργκ καθώς, πέρασε εύκολα από την έδρα των Σκαϊλάινερς με 100-83. Ο Πάτρικ Μίλερ ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα με 19 πόντους.

Από την άλλη, η Ουλμ συνεχίζει να κερδίζει. Αυτή τη φορά κέρδισε τη Χάιντελμπεργκ με 92-84. Ο Τόμας Κλίπαϊζ ήταν πρώτος σκόρερ με 17 πόντους.

Εκτίμηση: Ανεβασμένες και οι δύο ομάδες. Η Μπάμπεργκ, όταν καίγεται για νίκη, συνήθως αγχώνεται. Το ματς είναι κομβικό καθώς, σε περίπτωση νίκης της, θα μπει ξανα στη διεκδίκηση της 8αδας ενώ, σε περίπτωση ήττας θα χάσει έδαφος. Εδώ θα πάμε με την πολύ πιο σταθερή, το τελευταίο διάστημα, Ουλμ σε αποδόσεις υπερδιπλασιασμού.  

Κέμνιτζ vs Γκέτινγκεν

Ο αγώνας διεξάγεται την Τετάρτη. Η Κέμνιτζ είχε δύσκολο έργο απέναντι στη Μπάγερν και μοιραία ηττήθηκε με 58-79. Πρώτος της σκόρερ ήταν ο Τζέισον Τζορτζ με 12 πόντους.

Από την άλλη, η Γκέτινγκεν κέρδισε, πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ, τους Μέρλινς με 92-79. Μετά από καιρό εξαιρετικός ήταν ο Νορβηγός Χάραλντ Φρέι με 22 πόντους.

Εκτίμηση: Με νίκη η Κέμνιτζ εδραιώνεται στις θέσεις της 8αδας ενώ σε περίπτωση ήττας θα αποκτήσει άγχος λόγω του δύσκολου προγράμματος στη συνέχεια. Όσων αφορά τη Γκέτινγκεν έχουμε ξαναγράψει πως έχει πολύ μικρό ρόστερ και δεν θα αντέξει μέχρι το τέλος. Η πιο γρήγορη και πιο ποιοτική Κέμνιτζ μπορεί να κάνει μια εύκολη νίκη και αυτή θα μπει ατα προγνωστικά μας. 

Ειδικά παικτών με αξία

Θα κλείσουμε με μία δυάδα ειδικών παικτών από τις αναμετρήσεις της Μπάγερν με τους Τάουερς και της Άλμπα με τους Μέρλινς. Στην αναμέτρηση του Μονάχου θα πάρω τους over 7,5 πόντους του Βάιλερ-Μπαμπ. Ο playmaker της Μπάγερν είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θα βρει αρκετούς χώρους απέναντι στους τραγικούς φέτος Τάουερς. Τέλος, όσον αφορά τον Κουμάντζε, δεν υπάρχει αντίπαλος να τον κόψει στη BBL. Οι Μέρλινς παίζουν με ημίψηλα σχήματα και στοιχειωδώς καλός αν είναι θα βγάλει το over 6,5 πόντων του. 

Περισσότερα

Click to comment

Trending