Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Με Οζέγκοβιτς στην Λεωφόρο

Χωρίς τους Μπαριέντος, Ντέλετιτς ο Βόλος με τον Παναθηναϊκό

Χωρίς φόβο και με πολύ πάθος θα αγωνιστεί ο Βόλος στην Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου μετά τις δύο απανωτές νίκες με Λεβαδειακό και Ατρόμητο, βρίσκεται σταθερά στο “top-6” του πρωταθλήματος της Super League και θα πάει για να κάνει δύσκολη την ζωή των πράσινων μέσα στο σπίτι τους.

Δύσκολο, αλλά το έχει ξανακάνει!

Ο Βόλος μπορεί να δυσκολέψει τον Παναθηναϊκό, έχει όλες τις δυνατότητες να το κάνει και θα το προσπαθήσει.

Θα αφήσει όλο το άγχος στην πλευρά των γηπεδούχων κι εκμεταλλευόμενος την πολύ καλή του ψυχολογία, θα προσπαθήσει για την έκπληξη…. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι φαβορί στην αναμέτρηση είναι ο Παναθηναϊκός.

Αγωνιστικά να τονίσουμε ότι ο Κώστας Μπράτσος θα έχει στην διάθεσή του, τον Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το ματς με τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό, όμως δεν θα υπολογίζει στον Μίλος Ντέλετιτς που συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του, στο Σαββατιάτικο ματς.

Από εκεί και πέρα, Τάσος Τσοκάνης και Έργκους Κάτσε λογικά θα πάρουν χρόνο συμμετοχής (ο πρώτος έπαιξε και με τον Ατρόμητο) αλλά θεωρήται πολύ δύσκολο να χαλάσει το δίδυμο Αντόνιο Λούνα- Έντσο Γκάγκι στα χαφ, που τα έχει πάει περίφημα στα δύο τελευταία παιχνίδια του Βόλου.

Όλα όμως εξαρτώνται από τον Κώστα Μπράτσο, που φυσικά αύριο Παρασκευή θα ανακοινώσει και την αποστολή, που θα ταξιδέψει για την Αθήνα, για το παιχνίδι του Σαββάτου στην Λεωφόρο.

Trending