Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Θέλει τη νίκη με τον Παναθηναϊκό ο Βόλος!!

Ποντάρει στην πολύ καλή ψυχολογία του και στα “κρυφά” πράσινα προβλήματα…

Ο Βόλος μπορεί να έκανε μία ιστορικής σημασίας νίκη την περασμένη Κυριακή με τον Ατρόμητο, αλλά διψά για διακρίσεις και νέες ανάλογες ποδοσφαιρικές στιγμές.

Αύριο Σάββατο η ομάδα της πόλης μας αντιμετωπίζει στην Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό, μία ομάδα που χτυπά… πρωτάθλημα, μία ομάδα που τον πλήγωσε τόσο με την βαριά ήττα του α΄ γύρου στο Πανθεσσαλικό, όσο και με τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, που έτσι κι αλλιώς βέβαια, δεν αποτελούσε στόχο της ομάδας.

Τώρα οι ισορροπίες έχουν αλλάξει, με τον Βόλο να πηγαίνει χωρίς την παραμικρή πίεση, κάτι που δεν ισχύει και για τον Παναθηναϊκό…

Χαμός στα πράσινα αποδυτήρια

Ο Παναθηναϊκός διεκδικεί το πρωτάθλημα, είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο από την 2η ΑΕΚ, αλλά τα πράγματα στους πράσινους δεν είναι όπως φαίνονται ή τουλάχιστον, έτσι όπως οι ίδιοι θέλουν να φαίνονται.

Τι εννοούμε;

Απλά πως στα πράσινα αποδυτήρια επικρατεί ένας χαμός, με το κλίμα να μην είναι το πλέον ιδανικό!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι σε απόγνωση,  βλέποντας  ότι η κατάσταση πάει να του ξεφύγει, αφού κάποιοι παίκτες, από τους λεγόμενους “βεντέτες”, προσπαθούν να επιβάλουν τους δικούς τους “νόμους” μέσα στην ομάδα.

Τα κρούσματα απειθαρχίας και  ανυπακοής του Βραζιλιάνου σταρ Μπερνάρ, είναι απανωτά, αλλά στον Παναθηναϊκό προσπαθούν να τα κουκουλώσουν, όσο μπορούν φυσικά, αλλά το πρόβλημα υπάρχει!

Σε αντίθεση βέβαια με τον Βόλο, που πάντα το μεγάλο του όπλο ήταν το οικογενειακό κλίμα που είχε και εξακολουθεί να συνεχίζει να έχει!

Και βέβαια η ¨οικογένεια” αποτελεί το “όπλο” κάθε ομάδας που θέλει να έχει στόχους και τους πετυχαίνει…

Πέρα από το καλό κλίμα που επικρατεί στον Βόλο, που το έκανε κυριολεκτικά υπέροχο η νίκη επί του Ατρομήτου, η ομάδα θα έχει και τη άγνοια κινδύνου σύμμαχό της!

Δύσκολο ματς, επικίνδυνη αποστολή, αλλά ο Βόλος μπορεί!!!

Trending