Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Για το σερί και την κορυφή στη Λεωφόρο | Αμφίρροπη μάχη στην Τρίπολη

 

Το ελληνικό πρωτάθλημα ετοιμάζεται να δώσει συνέχεια στη δράση του, καθώς το Σάββατο (18/2) ανοίγει την αυλαία της 23ης αγωνιστικής με δύο σημαντικές αναμετρήσεις.

Το απόγευμα του Σαββάτου (18/2), ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο ΝΠΣ στη Λεωφόρο, για την τέταρτη φετινή συνάντηση των δύο ομάδων, καθώς έχουν αγωνιστεί τόσο στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, όσο και στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι “πράσινοι”, μετά το διπλό επί του Άρη, καλούνται να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, να μείνουν -με ματς παραπάνω- στην πρώτη θέση και να “χτίσουν” εκ νέου σερί νικών στο “Απόστολος Νικολαΐδης”. Από την άλλη, ο Βόλος ΝΠΣ βρίσκεται σε καλό… φεγγάρι, μετράει δύο σερί νίκες και είναι εντός της εξάδας των playoffs, αναζητώντας το πρώτο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο “τριφύλλι”.

Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας (18/2), ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην 9η και την 11η θέση αντίστοιχα και τους χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί. Από τη μία, οι Αρκάδες πήραν σπουδαία ισοπαλία στο τέλος με τον ΠΑΟΚ (2:2) και μετρούν τρία ματς αήττητοι, ενώ οι Ηπειρώτες έχουν τέσσερις διαδοικές ισοπαλίες και αγνοούν τη χαρά της νίκης από το ματς με τον Λεβαδειακό στις αρχές του χρόνου. Αμφότερες χρειάζονται το τρίποντο της νίκης για να πάρουν βαθμολογική… ανάσα, ενώ θυμίζουμε πως στο πρώτο ματς που έγινε στους “Ζωσιμάδες”, ο ΠΑΣ είχε επικρατήσει με 2:1.//

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου

17:00 Παναθηναϊκός – Βόλος ΝΠΣ
20:00 Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου

16:00 ΠΑΣ Λαμία – Ολυμπιακός
19:30 Παναιτωλικός – Ιωνικός
20:30 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου

18:00 Ατρόμητος – Λεβαδειακός
19:30 ΟΦΗ – Άρης

Περισσότερα

Click to comment

Trending