Connect with us
Advertisement

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ώρα ημιτελικών με ντέρμπι “αιωνίων” και ΑΕΚ – Περιστέρι

 

Οι προημιτελικές φάσεις ολοκληρώθηκαν και το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ένα βήμα και δύο εισιτήρια μακριά από τον τελικό, ο οποίος θα προκύψει από τη “μάχη” ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά και από το ματς της “Ένωσης” με τους Περιστεριώτες.

Το Final-8 παίρνει σήμερα (18/2) την τελευταία… στροφή και μπαίνει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή του. Από τις προημιτελικές φάσεις που ολοκληρώθηκαν, οι ΑΕΚ, Περιστέρι, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός εξασφάλισαν τα εισιτήρια για τα ημιτελικά της διοργάνωσης και καλούνται πέσουν εκ νέου στη “μάχη” για το εισιτήριο του τελικού.

Η ΑΕΚ και το Περιστέρι, κοντράρονται (15:45, ΕΡΤ3) για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν, με την “Ένωση” να έχει επικρατήσει τις δύο πρώτες που διεξήχθησαν για την Basket League. Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη τα βρήκε… σκούρα κόντρα στον αξιόμαχο Πανιώνιο, ωστόσο κατάφερε να τον λυγίσει στη διαδικασία της παράτασης (88-93) και να προκριθεί στην τελική τετράδα. Από την άλλη, το Περιστέρι, δεν άφησε πολλά περιθώρια στον ΠΑΟΚ, νίκησε με 77-64 και έκλεισε τη θέση του για το σημερινό ραντεβού με τους “κιτρινόμαυρους”.

Στις 19:15, από την ΕΡΤ3, θα μεταδοθεί ζωντανά το σπουδαίο ντέρμπι “αιωνίων” ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Οι δύο ομάδες συμπλήρωσαν το… καρέ του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά τις νίκες που πέτυχαν στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν… επίδειξη δύναμης κόντρα στον Άρη, επικρατώντας με 82-51, ενώ οι “πράσινοι” μπορεί να ήταν άνετοι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά άγγιξαν την αυτοχειρία στο φινάλε, επικρατώντας με 87-80 του Κολοσσού Ρόδου. Οι πρωτοπόροι σε Basket League και Euroleague, θα παραταχθούν έχοντας τον… αέρα που τους δίνει το 10-0 με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος καλείται να το σταματήσει, με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.//

 

Περισσότερα

Click to comment

Trending