Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Η νίκη του ΠΑΟΚ έφερε… χαμό στο πρωτάθλημα!

 

Ο “δικέφαλος του βορρά” επικράτησε με 2:0 της ΑΕΚ και άλλαξε τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα της Super League, καθώς χάρισε στην πρώτη θέση τον Παναθηναϊκό, παρά το παιχνίδι λιγότερο της “Ένωσης”.

Ένα δυνατό… ανακάτεμα στην τράπουλα του πρωταθλήματος έκανε η νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ, καθώς διαφοροποίησε τις θέσεις που αφορούν τις πρώτες θέσεις και προμηνύεται… χάος στην επόμενη αγωνιστική. Πλέον, ο Παναθηναϊκός είναι ξανά πρώτος με 54 βαθμούς και η ΑΕΚ ακολουθεί με ματς λιγότερο -αυτό με τον Ατρόμητο– στους 50. Ακόμη κι αν κερδίσει το εν λόγω ματς, η “Ένωση” θα εξακολουθεί να βρίσκεται πίσω από τους “πράσινους” στο -1.

Από κει και πέρα, ο ΠΑΟΚ μείωσε στους 3 βαθμούς -με τα τωρινά δεδομένα- την ΑΕΚ, ενώ ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να βρίσκεται στο -5 από την πρώτη θέση, αλλά στο -1 από την “Ένωση”. Το ντέρμπι “αιωνίων”, στην επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενδέχεται να αλλάξει για τα καλά τις ισορροπίες του παιχνιδιού, καθώς με ενδεχόμενη νίκη οι Πειραιώτες φτάνουν σε απόσταση πνοής από την κορυφή.

Δείτε τη βαθμολογία της Super League, κάνοντας κλικ εδώ.//

Περισσότερα

Click to comment

Trending