Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Πέφτει η αυλαία με φόντο την… 6αδα!

Η 23η αγωνιστική της Super League ολοκληρώνεται σήμερα (20/2) με δύο αναμετρήσεις, σε Περιστέρι και Ηράκλειο, οι οποίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην “μάχη” για την τελευταία θέση που οδηγεί στα play-off…

Ατρόμητος – Λεβαδειακός

Στις 18:00, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο “Άγγελος Ράμφος“.

Πρόκειται για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα των “κυανόλευκων” μετά την περιβόητη υπόθεση με τα δοκάρια. Οι Περιστεριώτες αναζητούν το “τρίποντο” με το οποίο θα πάνε στο -3 από τον Άρη, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο.

Από την άλλη, οι Βοιωτοί θα επιχειρήσουν να “ξεκολλήσουν” από τις δύο τελευταίες θέσεις, στο ντεμπούτο του Γιάννη Πετράκη στον πάγκο τους. Προς το παρόν είναι 13οι, στο -2 από τον Ιωνικό.

Ο Κρις Κόλμαν είδε το όνομα του Ντε Μποκ (20συμ./2 ασίστ) να προστίθεται στο απουσιολόγιό του, μιας και είναι τιμωρημένος.

Κλωναρίδης, Σουάρεθ και Κιβρακίδης συνεχίζουν να μην είναι διαθέσιμοι για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Την ίδια στιγμή, Βήχος, Σκβάρκα, Γιαννιώτας και Τσάπρας επέστρεψαν για τον Λεβαδειακό.

Δούμτσιος, Μάρκοβιτς, Μπάχανακ, Μπελμόντ, Μουτίνιο, Τορό και ο νεοαποκτηθείς Σαβιέρ, δεν θα τεθούν στην διάθεση του νέου τους προπονητή.

ΟΦΗ – Άρης

Στον τελευταίο – χρονικά – αγώνα του τριημέρου, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Άρη στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” στις 19:30.

Οι φορμαρισμένοι Κρητικοί δεν έχουν μείνει μαθηματικά εκτός 6αδας, ωστόσο θα αναζητήσουν ένα θαύμα ξεκινώντας με νίκη απόψε.

Προς παρόν είναι 10οι με 23 βαθμούς. Ταυτόχρονα, οι Θεσσαλονικείς κάθονται στην 6η θέση με 31 πόντους και με νίκη θα βρίσκονται πλέον πολύ κοντά στην εξασφάλιση του τελευταίου εισιτηρίου των play-off.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας είδε τον Ντίκο που εξέτισε την τιμωρία του να επιστρέφει στην αποστολή, όμως το αντίθετο “δρομολόγιο” έκαναν οι Πασαλίδης (τιμωρία), Νέιρα (τραυματισμός) και Διαμαντής (ίωση). Παράλληλα, για τους “κίτρινους” επέστρεψε ο Μπράμπετς όμως θα υπάρχει άλλη σημαντική απουσία στην άμυνα. Ο λόγος για αυτήν του Φαμπιάνο (21 συμ./3 γκολ), ο οποίος θα εκτίσει την τιμωρία του.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής στη Super League:

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου

Παναθηναϊκός – Βόλος ΝΠΣ 2:0
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 1:1

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου

ΠΑΣ Λαμία – Ολυμπιακός 0:3
Παναιτωλικός – Ιωνικός 1:0
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2:0

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου

18:00 Ατρόμητος – Λεβαδειακός
19:30 ΟΦΗ – Άρης

Περισσότερα

Click to comment

Trending