Connect with us
Advertisement

ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποδεκατισμένη η πρώτη του Σερέλη

 

Ο 48χρονος προπονητής έκανε την πρώτη του προπόνηση, όντας στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ο οποίος συνεχίζει με αρκετά προβλήματα την προετοιμασία του για το ματς την Αρμάνι Μιλάνο.

Τα προβλήματα δεν έχουν τέλος στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού. Οι “πράσινοι” ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Χρήστου Σερέλη, ο οποίος πρόκειται να καθοδηγήσει την ομάδα στο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο. Παρ’ όλα αυτά, το ντεμπούτο του 48χρονου προπονητή μοιάζει να έχει αρκετά εμπόδια, καθώς το “τριφύλλι” έχει αρκετές απουσίες για το εν λόγω ματς με την ιταλική ομάδα στην Euroleague.

Οι “πράσινοι” συνέχισαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής, με τον Αρτούρας Γκουντάιτις να μένει εκτός λόγω ενοχλήσεων στνο αριστερό αχίλλειο. Εκτός βρέθηκε και ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα αριστερής ποδοκνημικής στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Αμφότεροι δεν θα είναι στην αποστολή της ομάδας, που θα αναχωρήσει για το Μιλάνο το απόγευμα της Τετάρτης (22/2), ενώ οι Λευτέρης Μαντζούκας, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης είναι εξίσου εκτός, καθώς ενσωματώθηκαν στην Εθνική ομάδα για τους αγώνες των “παραθύρων”.

Νοκ άουτ από την “πράσινη” αποστολή τέθηκε και ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, ο οποίος επέστρεψε την Τρίτη (21/2) από τις ΗΠΑ.//

Περισσότερα

Click to comment

Trending