Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Ανεβάζει ρυθμούς ο Ελ Καντουρί

 

Ο ΠΑΟΚ άρχισε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους παίκτες που ήταν βασικοί κόντρα στην ΑΕΚ να κάνουν το δικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης και τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό να μπαίνει στο στάδιο της επανένταξης.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επέστρεψε στις προπονήσεις σήμερα (21/2) για να προετοιμαστεί κατάλληλα, εν όψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους “Ζωσιμάδες”. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν ως βασικοί κόντρα στην ΑΕΚ, έκαναν το δικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης. Αντίθετα, από τους παίκτες που είναι εκτός δράσης, ο Ομάρ Ελ Καντουρί έχει ανεβάσει ρυθμούς και ακολούθησε ένα μέρος του κανονικού προγράμματους, ενώ οι Βιεϊρίνια, Κουαλιάτα, Λύρατζης και Κούρτιτς συνέχισαν το δικό τους.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες με τον πλέον εμφατικό τρόπο, κέρδισε την ΑΕΚ στην Τούμπα και συνεχίζει τη μάχη του με φόντο την κορυφή, μέσα από το δικό του δρόμο, που δεν είναι άλλος πέρα από το ποδόσφαιρό του. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο σήκωσαν μανίκια το απόγευμα της Τρίτης (21.02) ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στο ντέρμπι με την Ένωση ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι έβγαλαν μία προπόνηση που περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής, ένα τακτικό κομμάτι και δίτερμα.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά. Μόνοι τους στο γήπεδο δούλεψαν κι οι Λευτέρης Λύρατζης και Αντρέ Βιεϊρίνια , ενώ οι Γιάσμιν Κούρτιτς και Νίκολας Κουαλιάτα έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Την Τετάρτη (22.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».//

Περισσότερα

Click to comment

Trending