Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Με Ντέλετιτς και Οζέγκοβιτς τη νίκη “σφραγίδα”

Χωρίς τους Αρούνα Σι και Ζαν Μπαριέντος ο Βόλος κόντρα στην Λαμία

Το παιχνίδι της Λεωφόρου και η ήττα (ως αποτέλεσμα) φυσικά και δεν άλλαξαν στο παραμικρό την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον Βόλο και που είναι ιδανική για την ομάδα, απλά άφησε πίσω του πίκρα και προβληματισμό…

Για να εξηγούμαστε: Πείραξε ο τρόπος και όχι η ήττα!

Στον Βόλο το εξέλαβαν και ως μήνυμα για το τι θα αντιμετωπίσουν και στα play-off!!!

Το μήνυμα ελήφθη λοιπόν, το μήνυμα που τι λέει; Πως οι “μεγάλοι” απαγορεύεται να χάνουν, ότι “πρέπει” να κερδίζουν με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο τρόπο και πως οι “μικροί” στην ουσία δεν πρέπει να έχουν καμία τύχη, ειδικά τώρα πουν κρίνεται το πρωτάθλημα!

Φανταζόμαστε όλοι τι έχει να γίνει στα play-off δηλαδή…

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στην εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή της ομάδας Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως σε όλα τα μεταξύ τους παιχνίδια οι “μεγάλοι” θα τα παίξουν με ξένους διαιτητές, όμως στα ματς με τον Βόλο με… Έλληνες!

Αυτό βάση και των περσινών play-off, όταν στα ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τα σφύριζαν Έλληνες διαιτητές.

Και ο Βόλος έχει “καεί” απ΄ αυτούς, ειδικά στα παιχνίδια με τους “μεγάλους”!

Χαρακτηριστικό ότι η μοναδική νίκη που έχει κόντρα στον Παναθηναϊκό, έγινε με ξένο διαιτητή που δεν δίστασε να αποβάλει παίκτη των πρασίνων…

Αφήνουμε τους προβληματισμούς των ανθρώπων του Βόλου και πάμε στο παιχνίδι της ερχόμενης Παρασκευής με την Λαμία στο Πανθεσσαλικό.

Το ματς αυτό είναι απ΄ αυτά που η ομάδα ΠΡΕΠΕΙ  να τα πάρει!

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη για τον Βόλο, που θέλει να παραμείνει στην 5η θέση με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ο Κώστας Μπράτσος ξέρει ότι τα πράγματα μόνο εύκολα δεν θα είναι, αφού η Λαμία παίζει την ύπαρξή της!

Η Λαμία κολλημένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αγνοεί τι θα νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά θα έρθει στο Πανθεσσαλικό για να κάνει την ζημιά.

Με νέο προπονητή, με αρκετές νέες μεταγραφές, θα έρθει για να παίξει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή.

Σε καμία περίπτωση λοιπόν ο Βόλος δεν θα πρέπει να της επιτρέψει, να πιστέψει καν στο θετικό αποτέλεσμα…

Στην προσπάθεια αυτή η Βολιώτικη ομάδα, δεν θα έχει διαθέσιμους τους Αρούνα Σι, που έπεσε θύμα του… Φωτιά στην Λεωφόρο, καθώς και τον Ζαν Μπαριέντος που δύσκολα θα προλάβει το ματς.

Αντίθετα επιστρέφει ο Μίλος Ντέλετιτς, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, που μαζί με τον Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, θα βάλουν δύσκολα στην άμυνα της Λαμίας, η οποία έτσι κι αλλιώς δεν φημίζεται και για την καλύτερη λειτουργία της.

 

 

 

Trending