Connect with us
Advertisement

ΜΠΑΣΚΕΤ

Για μια νέα αρχή στο Μιλάνο

 

O Παναθηναϊκός, με νέο προπονητή τον Χρήστο Σερέλη, αντιμετωπίζει απόψε (23/2, 21:30, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) εκτός έδρας την Αρμάνι και θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Για την 25η αγωνιστική της Euroleague, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (23/2, 21:30, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) την Αρμάνι στο Μιλάνο και θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο του τον Χρήστο Σερέλη.

Οι “πράσινοι” μετά το Super Cup έχασαν και το Κύπελλο, όπου ηττήθηκαν από τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά, κάτι που έφερε την οριστική απομάκρυνση του Ντέγιαν Ράντονιτς και την πρόσληψη του πρώην προπονητή του Λαυρίου στη θέση του. Στόχος του “τριφυλλιού” είναι η επιστροφή στις νίκες και η ανάκτηση της χαμένης του ψυχολογίας, έτσι ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις τον μόνο εναπομείναντα στόχο, αυτόν της Basket League.

Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα βρίσκεται στην ίδια δύσκολη κατάσταση, καθώς είναι χαμηλά στη βαθμολογία, ενώ γνώρισε και πρόωρο αποκλεισμό (στα προημιτελικά) στο Final 8 του Κυπέλλου Ιταλίας από την Μπρέσια. Αμφότερες οι δύο ομάδες χρειάζονται τη νίκη λοιπόν, για να ανέβουν ψυχολογικά, ψάχνοντας παράλληλα τη βελτίωση και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Εκτός “μάχης” στο ντεμπούτο το Σερέλη είναι οι Αρτούρας Γκουντάιτις, Δημήτρης Αγραβάνης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Γιώργος και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, με τον Λευτέρη Μαντζούκα να… επιστρατεύεται από τις υποχρεώσεις της Εθνικής και να μπαίνει στην αποστολή μαζί με τους Γουόλτερς, Λι, Γουίλιαμς, Παπαγιάννη, Μπέικον, Τόμας, Γκριγκόνις, Πονίτκα και Σαμοντούροφ.//

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου

21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπάγερν
21:30 Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός
21:45 Ρεάλ Μαδρίτης – Ζαλγκίρις Κάουνας
22:00 Παρτιζάν – Φενέρμπαχτσε

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου

20:00 Ερυθρός Αστέρας – Άλμπα Βερολίνου
21:00 Βιλερμπάν – Ανατολού Εφές
21:30 Βίρτους Μπολόνια – Μπασκόνια
21:30 Βαλένθια – Ολυμπιακός
21:45 Μπαρτσελόνα – Μονακό

Περισσότερα

Click to comment

Trending