Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Με Κούτσια και Ευρωπαϊκή αύρα!!

Κερδίζει την Λαμία σήμερα (8μμ) ο Βόλος και κρατά την 5η θέση

Παιχνίδι “τελικός” είναι το σημερινό για τον Βόλο, που στις 8 το βράδυ υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό την Λαμία, για την 24η αγωνιστική της Super League.

Ο Βόλος θέλει νίκη για δύο σημαντικούς λόγους:

1. Εξασφαλίζει 100% και μαθηματικά την θέση του στα play-off ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των άλλων.

2. Κρατά την 5η θέση ό,τι και αποτέλεσμα να κάνει ο Άρης με τον Ατρόμητο, αυτή την αγωνιστική τουλάχιστον και λογικά ελπίζει να αυξήσει την διαφορά που τον χωρίζει από την 6η θέση.

Οπότε απόψε στο Πανθεσσαλικό, μόνο ένα αποτέλεσμα υπάρχει για την ομάδα του Κώστα Μπράτσου!

Μέσα ο Κούτσιας

Ένα θέμα που προέκυψε είναι αυτό με την μεταγραφή του Γιώργου Κούτσια στο MLS, η οποία ολοκληρώνεται, αν δεν έχει ήδη ολοκληρωθεί, αφού υπάρχει συμφωνία απ΄ όλες τις πλευρές και απομένουν τα τυπικά για τις ανακοινώσεις.

Ο Βόλος δεν ήταν στο χέρι του να κάνει το παραμικρό, αφού ο παίκτης ανήκει στον ΠΑΟΚ που αποφάσισε – με την συναίνεση του παίκτη – να τον παραχωρήσει στην Chicago Fire.

Κάτι που θα αποφέρει κι ένα χρηματικό κέρδος για την Βολιώτικη ΠΑΕ, που θα “σπάσει” τον δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ και πρέπει να αποζημιωθεί γι΄ αυτό…

Ο Κούτσιας όμως θα δώσει κανονικά σήμερα με την Λαμία το παρών του και στην συνέχεια θα ανοίξει τα φτερά του, στην προοπτική που του ανοίγει η ομάδα από το MLS!

Με Κούτσια λοιπόν σήμερα, αλλά και Μίλος Ντέλετιτς ο Βόλος, που επιστρέφει αφού εξέτισε την ποινή του.

Το πρωί η ομάδα πραγματοποίησε μία χαλαρή προπόνηση και ο Κώστας Μπράτσος θα έχει μαζί του, όλους τους παίκτες εκτός βέβαια από τον τιμωρημένο Αρούνα Σι (αποβλήθηκε από τον Φωτιά στην Λεωφόρο) και τον Ζαν Μπαριέντος.

Όλοι οι άλλοι παίκτες είναι στην διάθεσή του και υπάρχει αισιοδοξία για τη νίκη.

Τα εισιτήρια

Το αποψινό ματς είναι σημαντικό για την ομάδα του Βόλου, που έχει ανάγκη την βοήθεια του φίλαθλου κόσμου της πόλης.

Να υπενθυμίσουμε ότι η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ και τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 5 το απόγευμα.

Για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΛΑΜΙΑ οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

  • Θύρα VIP: 50 ευρώ
  • Ολες οι υπόλοιπες θύρες: 10 ευρώ

Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.

Η είσοδος των φιλάθλων για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα, ενώ για τους κατόχους των απλών εισιτηρίων διαρκείας θα υπάρχει ξεχωριστή είσοδος (στην 2η πεζογέφυρα).

Ο Αγγελάκης διαιτητής…  

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Αγγελάκης, ενώ Βοηθοί του θα είναι οι Καραλής και Κορώνας, 4ος ο Ματσούκας και στο VAR ο Διαμαντόπουλος με βοηθό τον Τριανταφύλλου.

 

 

 

Trending